2021-ieji yra Baltojo Metalinio Jaučio metai, taigi nieko keista, kad Naujųjų metų išvakarėse turėtų dominuoti visi baltos ir pilkos spalvos atspalviai. Taip pat nesidrovėkite spindėti ir žėrėti – rinkitės blizgančius žvynelius, metalizuotą audinį, perlus ir plunksnas.

Kuo vilkėti pasitinkant Naujuosius metus ir kokios spalvos neš sėkmę 2021 metais

Stilistai tvirtina, kad 2021 metais populiariausia spalva bus purpurinė, mėlyna ir visa paletė geltonų atspalvių: taigi dabar pats metas išsitraukti iš spintos auksu tviskančią suknelę. Astrologai tikina, kad žmonės, norintys pritraukti į savo gyvenimą sėkmę bei gerovę, per Naujuosius metus turėtų vilkėti baltais drabužiais. Tačiau tie, kurie jau seniai laukia meilės, vietoj raudonos ar rožinės per Naujuosius metus turėtų rinktis... pilką spalvą.

Per šių metų Naujųjų metų sutikimą atsisakykite raudonos spalvos ir gyvūnų raštų: leopardo kailio rašto palaidinę ar suknelę su zebro dryžiais verčiau palikite kitoms šventėms.

Kokią suknelę rinktis Naujųjų metų sutikimui?


Atėjo metas šiek tiek pakoreguoti Coco Chanel geriausios suknelės sampratą ir vietoje mažos juodos suknelės rinktis pilką ar sidabrinę. Viliojančių akcentų jūsų įvaizdžiui gali suteikti neįprastas iškirpimas nugaroje, asimetrija ant vieno peties ar gilus skeltukas. Astrologai pataria atkreipti dėmesį į suknelės ilgį: sutinkant 2021 metus, geriau atsisakyti mini ilgio ir pirmenybę suteikti midi ilgiui ar suknelėms iki žemės.

Kuo vilkėti pasitinkant Naujuosius metus ir kokios spalvos neš sėkmę 2021 metais

Kokį sijoną rinktis Naujųjų metų sutikimui?


Šių metų Naujiesiems metams patariama rinktis odinį, klostuotą ar perregimą sijoną. Prie jų derinkite baltą palaidinę ar viršutinę dalį su plunksnomis. Pasakykite „ne“ mini sijonams – šią naktį jų reikėtų atsisakyti, kaip ir leopardo kailio raštų.

Geriausias kombinezonas Naujųjų metų sutikimui


Stilistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į kombinezonus su plačiomis kelnėmis. Rinkitės metalo spalvos modelius ar kombinezonus su sidabro spalvos raštais. Astrologai pataria vengti neoninių spalvų kombinezonų ir atkreipti dėmesį į detales – kutus, žvynelius ir juvelyrinius dirbinius.

Kuo vilkėti pasitinkant Naujuosius metus ir kokios spalvos neš sėkmę 2021 metais

Geriausia palaidinė Naujųjų metų sutikimui


Rinkitės palaidinę iš satino ar palaidines su metalizuotais siūlais bei blizgančiais žvyneliais – pastariesiems per šių metų šventes tenka centrinė vieta. Stilistai rekomenduoja blizgią palaidinę derinti su plačiomis kelnėmis, midi ilgio klostuotu sijonu ar bermudais – per Naujuosius metus galite sau leisti trumpam sugrįžti į vasarą.

Kokios spalvos neš sėkmę likusiais 2021 metais?


Jei 2020 – Žiurkės metais – sėkmingos spalvos buvo balta ir mėlyna, tai 2021 – Baltojo Metalinio Jaučio metais – sėkmę neš metalinė pilka ir vandens mėlynumo spalva.

Kuo vilkėti pasitinkant Naujuosius metus ir kokios spalvos neš sėkmę 2021 metais

Astrologai teigia, kad ši spalva daro teigiamą poveikį ir eliminuoja vienišumo jausmą. Jei norite pajusti ramybę ir įgauti jėgų, pažvelkite į šios spalvos sieną ar drabužius. Vandens mėlynumo spalva įkrauna mus teigiama energija, kai kenčiame nuo lėtinio streso ar nuovargio.

Taigi nuo 2021 metų vasario, kai prasidės tikrieji Metalinio Jaučio metai, jūsų aprangoje turėtų vyrauti balta / metalo ir vandens mėlynumo spalvos. Jos pritrauks sėkmę, gerovę ir sveikatą. Tiesa, jei norite sustiprinti šių spalvų poveikį, jos turėtų dominuoti ne tik jūsų aprangoje, bet ir interjere, pažymi astrologai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)