Vis daugiau mados namų siūlo ir megztiniams artimus drabužius, tokius kaip liemenės, tapusios šio sezono hitu, dideles skaras, dėvimas ant megztinių, taip pat megztas braletes ar pridedamas rankoves.

Atrinkome 5 pagrindines megztų drabužių tendencijas, kurios mus lydės šį rudenį ir žiemą:

1. Kardiganai

Madingi tiek dideli, platinto silueto kardiganai, tiek trumpi ar prigludę. Stilingai atrodysite trumpą kardiganą vilkėdama su midi ilgio sijonu arba plačiomis maksi ilgio kelnėmis. Prie ilgesnių megztinių siūloma derinti trumpintus tiesaus kirpimo džinsus, mini sijonus ir ilgesnius, tačiau prigludusio silueto. Jeigu norite akcentuoti liemenį, kardiganą sujuoskite plonu dirželiu, kelias sagas viršuje ir apačioje palikite atsegtas.



@aaylingk / Instagram nuotr.

2. Senelio liemenės

Dideles megztas liemenes savo rudens ir žiemos kolekcijose pristatė mados namai „Prada“, „Gucci“, „Dior“, o fašionistos netruko šią tendenciją paskleisti ir instagramo erdvėje. Liemenės ypač tiks toms, kurioms patinka sluoksniuoti drabužius. Madinga laisvas megztas liemenes vilkėti su klasikiniais baltais marškiniais. Prie tokio įvaizdžio derinkite džinsus, odines kelnes arba midi ilgio sijoną ir ilgaaulius aukštu kulnu.

@weworewhat / Instagram nuotr.

3. Platūs ir jaukūs megztiniai

Vienas populiariausių pasirinkimų, tendencijoje vyraujančių jau ne pirmą sezoną – dideli, platūs megztiniai, suteikiantys jaukumo ir, žinoma, nepamainomi šaltą dieną. Jeigu megztinis ne tik platus, bet ir ilgesnis, tokį galite vilkėti kaip trumpą suknelę su ilgaauliais batais ir ilgu paltu. Jei megztinis standartinio ilgio ar trumpesnis, derinkite jį su plačiomis kostiuminėmis kelnėmis, pieštuko silueto sijonu, madingomis odinėmis kelnėmis. Dar vienas dėmesio vertas derinys – platus megztinis, kelius siekiantys klasikinio stiliaus šortai ir ilgaauliai batai.

@lucyflorals / Instagram nuotr.

4. Megztiniai aukštu kaklu

Šį sezoną fašionistos itin pamėgo megztus golfus, kuriuos patogu vilkėti po švarkais, plačiais kardiganais, liemenėmis ar sarafanais.

@xeniaadonts / Instagram nuotr.

5. Rauktos ir pūstos rankovės

Pūstų rankovių tendencija – toms, kurios nebijo žaisti drąsesniais stiliaus sprendimais. Kad pagrindiniu įvaizdžio akcentu taptų rankovės, tokius megztinius derinkite su tiesaus kirpimo trumpais ar midi ilgio sijonais, minimalistinio stiliaus kelnėmis ir džinsais. Jeigu norisi daugiau ekstravagancijos, pamėginkite prie vienspalvių megztinių rauktomis rankovėmis derinti raštuotus apatinės dalies drabužius ir masyvesnius papuošalus.

@lucyflorals / Instagram nuotr.