Su batais masyviu padu

Viena iš pasiteisinančių gudrybių – regis, nesuderinamų dalykų derinimas. Pavyzdžiui, romantiškos suknelės ir grubių batų. Be to, kuo masyvesnis bus padas, tuo efektingesnis bus įvaizdis. Ypač gražiai prie grubių storapadžių batų atrodo maksi suknelės. Šis derinimas – ne naujovė, tačiau visada pasiteisina.

Su kelnėmis

Daugiasluoksniškumas – tinkamas mūsų rudeniui ir žiemai stilistinis sprendimas. Derindamos suknelę ir kelnes ne tik būsite madingos, bet ir rūpinsitės sveikata. Siaurų kelnių ir midi ilgio suknelės komplektas gražiai atrodys prie jau minėtų storapadžių batų, priderinus kokį nors ryškesnį aksesuarą.

Su ilgu paltu

Šis variantas nėra naujas – juk vėsiuoju metų laiku visada velkamės paltą ant suknelės. Šiuo atveju svarbiau, koks bus šis paltas. Šį sezoną rekomenduotina atkreipti dėmesį į maksi paltą su ryškia pečių linija.

Gatvės mada

Su odiniu paltu

Oda dailiai atrodo tiek su lengvais audiniais, tiek su storesnėmis medžiagomis. Kasdien galima vilkėti odinį paltą, o po juo – reljefinio trikotažo suknelę. Variantas drąsesnėms moterims – odinis paltas, o po juo – odinė tokio pat ar kitokio atspalvio suknelė. Daugelis prekės ženklų siūlo netgi odinių suknelių be rankovių, kurios dėvimos ant marškinėlių, megztinių, apgludusių palaidinių.

Su pūsta, plačia striuke

Suknelę galima derinti ir su plačia pūkine striuke. Šiuo atveju turėkite omenyje ilgį – prie trumpos striukės vilkitės ilgą suknelę ir atvirkščiai. Idealu, jei striukė, suknelė ir netgi avalynė bus vienodos spalvų gamos – pastelinės, tamsios ar neoninio atspalvio.

Su megzta liemene

Pasiteisinantis sprendimas – derinti vintažinius daiktus su šiuolaikiniais. Megztos liemenės, buvusios madingos aštuntą praėjusio amžiaus dešimtmetį, sugrįžo į madą su trenksmu. Svarbiausia – rasti standaus mezgimo liemenę, kuri išlaikytų formą. Taip pat galima paeksperimentuoti su raštais.

Su laisvu trikotažiniu nertiniu

Vietoje liemenės galima apsivilkti platų, laisvą nertinį ar ilgą susagstomą megztinį. Šiame ansamblyje suknelė atrodys kaip sijonas, taigi turėsite naują derinį – ne tik gražų, madingą, bet ir jaukų, šiltą.

Su blizgiais batais

Kad ir kaip patiktų blizgūs papuošalai, apavas ir kt. aksesuarai, nepersistenkite. Pakaks ilgaaulių blizgių batų, o prie jų – vidutinio ilgio suknelės. Prie šio ansamblio nelieka būtinybės mūvėti tankių pėdkelnių. Gražiai atrodys blizgūs batai ir aksominė suknelė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)