Neseniai ir pati O. Palermo pristatė savo drabužių liniją, kurioje persipina elegancija ir romantika. Pasisemkite įvaizdžio idėjų iš O. Palermo – atskleidžiame 10 jos stiliaus paslapčių:

1. Šį rudenį prisiminkite šiltas vilnones skaras ir apsiaustus – jos įvaizdžiui suteiks elegancijos, jaukumo ir neleis sušalti. Tokios skaros ir odinės striukės derinys šildys ne prasčiau nei rudeninis paltas.

2. Kurdami derinį kliaukitės kontrastais: trumpas siluetas ir ilgas, prigludęs ir platus, lygus audinys ir faktūrinis, šviesi spalva ir tamsi. Taip sukursite išraiškingą ir įdomų įvaizdį.

3. Vienas lengviausių būdų pasipuošti ir atrodyti elegantiškiau – užsirišti (arba užsimesti) šilkinę skarelę. Tokių Olivia turi visą galybę ir derina jas prie skirtingų įvaizdžių: klasikinių kostiumėlių, žaismingų suknelių, vyriško kirpimo marškinių ir džinsų.

4. Vienspalviai deriniai puikiai tinka ne tik progoms (kai norite pasipuošti), bet ir kasdienai. Galite derinti tos pačios spalvos kostiumą arba megztinį ir sijoną bei sportinius batelius, kombinezoną ir aulinukus arba suknelę, jaukų paltą ir čelsius.

5. Elegantiškai gali atrodyti ne tik aukštakulniai, bet ir bateliai lygiu padu. Rinkitės klasikinio stiliaus loaferius, monkus, oksfordus ir panašią vyriško stiliaus avalynę.

6. Jei nedrąsu pasipuošti ryškiaspalviais arba įdomesnio dizaino aksesuarais, derinkite juos su neutralių spalvų ir klasikinių siluetų drabužiais – taip sumažinsite riziką sukurti pernelyg chaotišką įvaizdį.

7. Norite moteriškumą pabrėžiančio ir elegantiško derinio? Nesuklysite apsivilkusi midi ilgio suknelę ir klasikinio stiliaus ilgaaulius aukštais kulnais.

8. Amžinoji klasika ir laikui nepavaldus derinys – juoda ir balta.

9. Dalykiniam įvaizdžiui kurti – klasikinio švarko ir midi ilgio sijono derinys. Atrodysite dar rafinuočiau, jei derinsite artimas spalvas.

10. Vienas universaliausių drabužių, kurį galite vilkėti skirtingais metų laikais – klasikinių marškinių tipo suknelė. Tokią galite vilkėti ir su aukštakulniais, ir su sportine avalyne, su klasikiniu švarku, džemperiu ar minkštu megztiniu.