Ši tema ypač aktuali, jei šaltuoju metu mėgstate avėti aulinukus. Auliniai batai, netinkamai priderinti prie plačių kelnių, gali sukurti papildomą apimtį apatinėje kūno dalyje. Trumpai tariant, atrodysite masyvesnė, nei esate iš tiesų.

Nepamirškite, kad žeme besivelkančios plačios kelnės puikiai atrodo nuotraukose, tačiau yra visai nepraktiškos kasdienybėje. Vida Press nuotr.

Prie siaurų džinsų priderinti aulinius batus yra vienas juokas, tačiau su plačiomis kelnėmis žaidimo taisyklės iš tiesų pasikeičia. Taip yra todėl, kad siauri, aptempti „skinny“ modelio džinsai puikiai akcentuoja smulkiausią jūsų kojos dalį – čiurną.

Nepriklausomai nuo to, kokią avalynę avite prie aptemptų džinsų – grubius aulinukus, balerinas ar sportinę avalynę – šis džinsų modelis vizualiai prailgina kojas, ypač, jei džinsai yra tokios pat spalvos, kaip avalynė.

Visai kita kalba apie kelnes plačiomis klešnėmis. Jei kelnės yra ilgos, dengia čiurną, o jūs avite masyvius aulinukus, batus apvalia nosele, nesudėtinga kojas vizualiai sutrumpinti.

Dar blogiau, jei, maksimaliai neapgalvojusi savo įvaizdžio, plačias kelnes derinsite su šį sezoną taip madinga avalyne kvadratine nosele. Rizikuojate atrodyti tarsi dama iš 90-ųjų. Šis variantas yra saugus tik toms moterims, kurios iš tiesų diena iš dienos domisi mada ir turi daug praktikos derinimo klausimu.

Vis dėlto, ties čia blogos naujienos ir baigiasi. Sprendimas paprastas – prie plačių kelnių rinkitės avalynę siaura nosele. Tai gali būti klasikiniai aukštakulniai arba aulinukai su storu kulnu. Svarbiausia – aštri bato noselės forma, kuri suteiks šiai batų + plačių kelnių kombinacijai papildomos elegancijos, griežtesnę formą ir vizualiai ilgins kojas.

Vida Press nuotr.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)