Prabangos suteikiančios spalvos


Balta

Žmonės tiki – jei visą dieną nuo galvos iki kojų vilki baltai, vadinasi, nedirbi, o jei nedirbi – turi užtektinai pinigų, kad galėtum sau tai leisti. Vadinasi, ir drabužiai – brangių prekės ženklų. Bet esmė – ne kaina ir ne prekės ženklas. Balta – stilinga spalva, ji suteikia prabangos atspalvio. Svarbiausia – tinkama parinkti atspalvius: pieno, dramblio kaulo atspalvius derinti tarpusavyje, o baltutėlius atspalvius su trupučiu žydrumo – derinti su panašiais atspalviais.

Rusva ir odos atspalviai

Vilkėti smėlio atspalvių drabužius – paprasta, bet labai veiksminga idėja. Žavu, kai visi aprangos elementai – to paties atspalvio, tik skirtingų faktūrų. Beje, minėtam smėlio spalvos įvaizdžiui prabangos suteikia ir skoningi aksesuarai – šalis, akiniai arba minimalistinė rankinė.

Visi pilki atspalviai

Stilingai atrodysite ir vilkėdamos pilkų atspalvių drabužius. Daugelis pilką laiko nuobodžia spalva, tinkančia tik biurų „planktonui“, tačiau jie stipriai klysta. Taip, visų pirma pilka asocijuojasi su dalykiniu stiliumi, bet parinkus tinkamus audinius galima sukurti prabangų ansamblį. Pilkos ir smėlio derinys, pilkai žydras atspalvis suteiks jūsų įvaizdžiui ne tik dalykiškumo, bet ir prašmatnumo. Taip yra todėl, kad tokie deriniai ir atspalviai pirmiausia asocijuojasi su brangiomis medžiagomis – kašmyru ir vilna.

Blyškiai žydra

Blyškiai žydra – karališko garderobo spalva. Prisiminkime šiuolaikines princeses, hercogienes ir pirmąsias damas – Meghan Markle, Kate Middleton ir Melanie Trump šios spalvos drabužius renkasi bene dažniausiai. Šilto ir šalto atspalvio – pvz., žydra ir smėlinė, žydra ir pilka – suteikia gyvumo, tokie kontrastai malonūs akims. Paprasčiausias variantas – žydri džinsai ir smėlio spalvos megztinis.

Pistacijų atspalvio žalia

Tai įdomus, retas atspalvis, todėl ir traukia aplinkinių dėmesį. Norint atrodyti prabangiai, svarbu parinkti kokybiškus audinius ir šiuolaikinius siluetus. Šią vasarą minėtas atspalvis labai madingas, be to, jis suteikia veidui gyvumo.

Peleninės rožės atspalvis

Tai ne barbiška ryškiai rožinė, priešingai – švelni, nuosaiki spalva, kurią mielai renkasi karališkų šeimų moterys, varžomos griežto protokolo. Pasirinkusios šį atspalvį, bet kokiame pobūvyje neabejotinai būsite gražiausia dama.

Bordo

Bordo spalva ryški, traukianti dėmesį, jaudrinanti ir tuo pačiu elegantiška. Ne visos moterys norės šios spalvos, įprastai ji patinka savimi pasitikinčioms dailiosios lyties atstovėms. Vis tik patartina geriau rinktis bordo nei raudoną, nes pastaroji nėra iššaukiamas seksualumas, ji veikiau dvelkia kilnumu.

Straipsnyje panaudotos Vida Press nuotraukos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)