Stilingai išmargintos skrybėlės plačiais, nulinkusiais ar įmantriai suformuotais kraštais gali tapti nepamainomu vasaros garderobo akcentu, rašoma portale „InStyle“.

Jei jums svarbu neatsilikti nuo šviežiausių mados tendencijų, žinokite, kad 2020-aisiais privalote rinktis pačias plačiausias skrybėles.

Milžiniška šiaudinė aureolė

Tai ypač vasariškas variantas. Kadangi yra neutralios rusvos spalvos, šiaudinė skrybėlė puikiai dera prie įvairiausių vasarinių drabužių.

Gėlėtas variantas su raišteliu

Išdrįskite būti žaismingos – rinkitės gėlėmis margintą, raišteliu pasmakrėje surišamą skrybėlę. Tai ne vien vaikams tinkamas variantas. Be to, ar ne puiku žinoti, kad skrybėlės nenupūs vėjas?

Tarkite „Taip“ taškeliams

Skrybėlės

Atinkite, kad taškuotos medžiagos puikiausiai tinka prie įvairiausių raštų, todėl taškuotą skrybėlę galite derinti su languota suknele ar gėlėta palaidine.

Būkite ryškios

Vasara – idealiausias metas drąsiems eksperimentams ir ryškioms spalvoms, tad rinkitės salotinę arba rausvą. Tokia skrybėlė privers pajusti nerūpestingą atostogų nuotaiką.

Nepamirškite gyvūnų kailio raštų

Skrybėlės

Leopardo dėmėmis arba zebro dryžiais margintos skrybėlės dabar ypač madingos. Toks galvos apdangalas puikiausiai tiks ir rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)