Pižamos komplektas

Sarah Jessica Parker

Jei jums staiga šautų į galvą mintis išeiti iš namų apsirengus kažką panašaus į pižamą, skubiai ginkite šią mintį šalin. Taip, galbūt prieš dvejus metus išėjusi į žmones su pižama jūs ir būtumėte sukėlusi ažiotažą, bet dabar viskas pasikeitė ir tokie apdarai tinka nebent namuose.

Prekės ženklai

Rankinės

Atminkite: praėjo tie laikai, kai buvo madinga atrodyti kaip vaikščiojančiai reklamai, o sostinių gatvės mirgėjo nuo užrašų „Gucci“, „Saint Laurent“, „Balenciaga“ ir pan. 2020 m. vasarą rekomenduojame atsigręžti į laiko patikrintą klasiką ir švelnius atspalvius. Puikuotis žinomų prekės ženklų drabužiais yra prasto skonio ženklas.

Akiniai siaurais rėmeliais

Saulės akiniai

Siauri „Matricos“ stiliaus akiniai, kuriuos taip mėgo įžymybės, tarp jų – seserys Hadid, Kylie Jenner ir Hailey Bieber, galima atidėti geresniems laikams. 2020-ųjų vasarą atkreipkite dėmesį į akinius masyviais rėmeliais, kurie buvo pristatyti tarpsezoninėse „Christian Dior“, „Prada“, „Elie Saab“ ir kitų populiarių prekės ženklų kolekcijose.

Peršviečiamos rankinės

Plastikinės peršviečiamos rankinės populiarumo viršūnę buvo pasiekusios pernai. Mes ilgai nesupratome, ką galvojo tos, kurios ryžosi įsigyti tokį aksesuarą. Jokio praktiškumo ir asmeninio gyvenimo – viskas kaip ant delno, puikiausiai matoma aplinkiniams. Laimei, šiemet tokios rankinės nebemadingos, jas derėtų pakeisti kažkuo labiau žemišku ir reprezentatyviu.

Tamprės iki kelių

Sportas, moteris

Sportinė apranga nebemadinga kasdieniame stiliuje – ją renkitės tik kai sportuojate. Tampres iki kelių keičia praktiški bermudai, kurie ir atrodo elegantiškiau, ir tinka įvairių tipų figūroms.

Kedai masyviu padu

Ką gi, mes manėme, kad kedai masyviu padu taip ir liks su mumis visada. Užėmę mados olimpą jie greit užsitarnavo kultinių batų statusą, o Z ir Y karta ėjo dėl jų iš proto. Jeigu vis dar turite nenunešiotą porą „ugly“ kedų, avėkite su malonumu! Tačiau jei nusprendėte atnaujinti garderobą, pirkite žemiškesnę avalynę, pavyzdžiui, baltus sportbačius, kurie visada madingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)