Pradžiai rekomenduojama atsisakyti šių garderobo elementų, kurie pabrėš probleminę vietą – didokus, plokščius ar jums nepatinkančios formos sėdmenis:

1. Mini šortai

2. Prigludusios kelnės

3. Kelnės iš plono trikotažo

4. Laisvi, apsmukę džinsai

Kyla klausimas, kaip pataisyti situaciją tinkamais drabužiais? Štai, kas jūsų atvejų puikiai tiktų:

Džinsai su aukštu liemeniu ir aukštai prisiūtomis kišenėmis

Aukštas džinsų liemuo pabrėš taliją, ji atrodys plonesnė, o tinkamose vietose prisiūtos kišenės padarys sėdmenis dailesnius, vizualiai juos kilstelės. Šis variantas tiks ir turinčioms plokščius sėdmenis, ir toms, kurių sėdmenys didoki. Šio silueto džinsai – puiki alternatyva ir vadinamiems vaikino, ir mamos džinsams, kurie yra apsmukę, todėl su jais penktasis taškas gali atrodyti ne itin estetiškai.

Raštai arba vienspalviai drabužiai

Šis variantas tiks toms, kurios nori suteikti sėdmenims apimties. O platesnių klubų turėtojoms geriau rinktis vienspalvius sijonus, kelnes, patartina – iš tamsių, tankių audinių.

A siluetas (platėjantis į apačią)

A silueto sijonas paslėps viską, ką norėsite paslėpti. Ypač efektingai atrodys modeliai iš tankių, tankesnių faktūrų audinių. Tvido kostiumėliai – tiesiog jums sutverti.

Ilgas siluetas

Veikiausiai tai lengviausias būdas paslėpti nedailius sėdmenis. Įsigykite ilgų megztinių, tunikų ir liemenių, prailgintų švarkų. Beje, tokie drabužiai idealiai tiks ir stambesnėms moterims, ir liaunoms merginoms su plokščiais sėdmenimis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)