Baliono forma

Baliono formos (angl. slouchy) džinsai šį sezoną atakuoja mūsų spintas ir vyrauja įvairių spalvų: nuo klasikinės mėlynos, juodos iki baltos, iki smėlinės ar net chaki. Juos galima derinti tiek prie sportinės avalynės, tiek su aukštakulniais. Kadangi džinsų modelis pūstų formų, viršų reiktų rinktis labiau prigludusius bei rekomenduotina liemenį pabrėžti diržu.

Rekomenduojama:

Toks modelis drąsiai tiks apversto trikampio, smėlio laikrodžio bei stačiakampio figūros tipo savininkėms. Tinkamai parinkus viršutinę drabužio dalį, atlenkus džinsų apačią ir taip atidengiant liekniausią kulkšnies zoną, šiuos džinsus gali dėvėti ir trikampio formos figūros savininkės, nes kelnių apimtis maskuos klubų apimtis.

Tiesaus kirpimo džinsai

90-ųjų meilė tiesaus kirpimo džinsams neišblėso. Nuo ilgų iki trumpintų iki kulkšnies modelių, derinamų prie įprastų marškinėlių ar švarkų – tokius džinsus šį sezoną mūvi garsiausios pasaulio madistės.

Rekomenduojama:

Tiesūs džinsai vizualiai pailgina galūnes ir vizualiai atrodome aukštesnės. Šis modelis tinkamas norint maskuoti stambesnes blauzdas, smėlio laikrodžio, apskritimo ir stačiakampio figūros tipo moterims.

Platėjantys

Atgal į 60-uosius nukeliantis stilius, su jam aktualiais platėjančių džinsų modeliais. Platėjantys džinsai, kaip ir tiesaus modelio kelnės, ilgina kojas bei maskuoja figūros trūkumus. Jų pagalba galima sukurti romantišką boho stiliaus nuotaiką.

Rekomenduojama:

Puikiai tiks apversto trikampio, smėlio laikrodžio, stačiakampio bei trikampio figūrų savininkėms.

Mamos džinsai

Ilgai karaliavusius vyriško kirpimo (angl. boyfriend) džinsus, jau praėjusį sezoną pakeitė princesės Dianos pamėgti mamos tipo (angl. mom) džinsai ir jie tampa šių laikų klasika. Jie laisvi, nevaržo judesių, bet ir nėra perdėtai išpūsti kaip baliono formos džinsai, todėl derinti prie turimo garderobo daug paprasčiau.

Rekomenduojama:

Stačiakampio, apskritimo, smėlio laikrodžio ir apversto trikampio figūrų tipams.

Vida Press ir Shutterstock nuotr.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)