Senas paltas

Beveik kiekvienuose namuose yra viršutinių drabužių, kurie kabo spintoje tik dėl sentimentalių prisiminimų. Atėjo laikas ne tik pripažinti, kad toks paltas niekam nebetinka, bet ir realiai su juo atsisveikinti. Paguoskite save nauju, kokybišku modeliu, kurs ilgai neprarastų aktualumo.

Batai su platforma

Jei kraustydamos batų dėžes aptikote batus su platforma, be jokio gailesčio ištarkite jiems „viso gero“. Aukštos pakulnės ir platformos derinys yra nepatogus ir seniai praradęs aktualumą. Tokią avalynę pakeiskite patogesne ir šiuolaikiškesne batelių pora.

Pasenę švarkai

Taip, švarkai nepraranda aktualumo jau labai seniai. Tačiau audiniai ir siluetai skiriasi, todėl pasenusių modelių vertėtų atsikratyti. Pirmiausia atsisveikinkite su „minkštais“ švarkais be pečių linijos, taip pat su itin įliemenuotais ir pernelyg prigludusiais švarkais. Pakeiskite juos klasikiniais ir oversize variantais.

Nostalgiškos suknelės

Taip pat atėjo laikas išlydėti iš spintos sukneles, kurios matė pernelyg daug renginių ar yra saugomos dar nuo studentiškų laikų. Vargu ar jos atlaikė laiko išbandymus ir išsaugojo savo nepriekaištingą būklę. Jeigu jos kelia labai brangius prisiminimus, tai bent jau atidėkite jas saugoti atskirai ar supakuokite į drabužiams skirtus maišus.

Praėjusios greitosios mados tendencijos

Mes visi esame padarę nuodėmių ir įsigiję patį „karščiausią“ greitosios mados daiktą, kuris išėjo iš mados po poros mėnesių ar dar greičiau. Dabar apsivilkti šį drabužį būtų neskoninga. Nelaukite, kol šie rūbai vėl taps madingi: greitos ir vienkartinės tendencijos retai sugrįžta į mūsų gyvenimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)