Vis dėlto tinkamai paraitoti džinsus gali būti nelengva. Jei jie per platūs, atvartas ilgai nesilaikys – išsitiesins. Be to, nelengva išgauti tiesų atvartą, o dar ir abu vienodus.

Štai, kaip galite paraitoti aptemptus, tiesius ar apsmukusius džinsus trimis skirtingais ir visai nesudėtingais būdais.

1. Viengubas atvartas

Šis būdas pats lengviausias ir universaliausias. Visų pirma, pasirinkite tašką – 2,5-5 cm nuo apatinio klešnės krašto. Nykščiais paraitokite kraštą vieną kartą. Svarbiausia – atvartas turi būti tiesus, abiejų klešnių vienodas. Štai ir viskas!

2. Dvigubas atvartas

Paraitokite tik apsiūtą džinsų kraštą (šis, pirmasis atvartas turi būti labai siauras). Tada paraitokite džinsų kraštus dar kartą (tiek, kokio ilgio džinsų norite), kad atvartas būtų tvirtesnis. Avėdama aukštakulnius ar aulinukus prie taip paraitotų džinsų atrodysite tvarkingai.

3. Sutrumpinti ir susiaurinti

Įvaldę viengubą ir dvigubą atvartą, galite pereiti prie tokio atvarto, kuris ne tik sutrumpins, bet ir susiaurins džinsų galus. Visų pirma, patempkite vienos klešnės kraštą į vieną pusę ir audinio perteklių užlenkite. Laikydami klostę, paraitokite džinsus, tokiu būdu klostę užfiksuodami. Tada paraitokite dar kartą, kad klostė būtų kuo tvirtesnė ir kuo labiau prigludusi prie kojos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)