„Mokau savo klientus kuo rečiau lankytis parduotuvėse per išpardavimus, bet, jei noras nugali, su savimi turėti išankstinį pirkinių sąrašą“, – teigė V. Rušinskaitė.

Kalbama, kad žmonės per išpardavimus išleidžia daugiau pinigų nei paprastą dieną – esą suvilioti nuolaidos ženkliukų rizikuojame nusipirkti tai, ko mums iš tiesų... visai nereikia.

„Dažnu atveju prisiperkama nereikalingų daiktų. Vienas drabužis, kad ir už dešimt eurų, reiškia, kad tuos pinigus išmetėte į balą“, – teigė stilistė.

Ką, vis dėlto, verta pirkti per išpardavimus – sezono tendencijas ar klasiką?

Anot stilistės, nors išpardavimai ir suteikia galimybę išbandyti trendus už demokratišką kainą, reikia pagalvoti, ar naujų stiliaus eksperimentų iš tiesų reikia ir ar žinosite, ką su įsigytais drabužiais daryti, kaip juos derinti. Perkant drabužį, reikia pagalvoti bent apie 2-3 spintoje kabančius daiktus, kurie puikiai derėtų su naujai atkeliaujančiu pirkiniu. O štai jei reikėtų prie naujos palaidinės pirkti ir naujas kelnes ar sijoną, išleistumėte gerokai daugiau nei planavote.

„Visuomet siūlau pirkti klasiką su nauja detale – tokie drabužiai jausis „šviežesni“ ilgesnį laiką. Pavyzdžiui, jei imtume klasikinį kupranugario spalvos paltą, rekomenduoju rinktis netikėtai naują ilgį.

Šį sezoną buvo madingi ilgi, stiprūs, skulptūriški paltai iki vidurio blauzdų. Jie atrodo prabangiau ir įtaigiau. Vis dėlto, reikia nepamiršti atsižvelgti ir į ūgį bei įprastai dėvimus drabužius. Jei mėgstate sportišką stilių, daug laiko leidžiate gamtoje, su tokiu paltu nebus, ką veikti“, – teigė stilistė.

Kaip teigia V. Rušinskaitė, praėjęs švenčių sezonas taip pat nereiškia, kad visas gražias, puošnias sukneles reikia nukišti kuo giliau į spintą. Neutralesnių spalvų puošnus drabužis gali pasitarnauti būsimai Valentino dienai, išėjimams į barą, kiną.

Per išpardavimus stilistė siūlo „medžioti“ ir išskirtinius aksesuarus, nes už pilną kainą didelių keistenybių ir puošmenų įsigyti nesinori, o išpardavimų metu jų galima įsigyti net perpus pigiau.

Daugiau stilistės patarimų ir penkių minučių stiliaus iššūkį išvysite vaizdo įraše.

„DELFI TV“ laida „Stiliaus DNR“ kviečia pasinerti į grožio ir mados pasaulį. Keturios laidos per mėnesį = keturios skirtingos temos.

„Parduotuvių reido“ metu kartu su stiliste lankysimės skirtingose Lietuvos parduotuvėse ir kviesime kartu pasinerti į įkvepiančią stiliaus kelionę – ne tik aptarsime naujausias mados tendencijas, bet ir pasižvalgysime, ką šiuo metu siūlo madų diktatoriai.

„Kosmetikos laboratorija“ kvies iš arti pažvelgti, kaip gimsta kosmetika, supažindins su grožio pramonės paslaptimis, be to, mokys atpažinti dažniausiai priemonių sudėtyje esančius ingredientus ir suprasti, kurie jų yra naudingi mūsų odai, o kurie daro daugiau žalos nei naudos.

„Drabužinės dilema“ pašvęsta mūsų kasdienėms garderobo problemoms narplioti. Kokie džinsai šiuo metu yra madingi? Kokia suknelė tinka pagal figūros tipą? Kaip neprašauti renkantis batus pagal sezoniškumą? Apie tai ir dar daugiau diskutuosime su Lietuvos

Paskutinė, tačiau tikrai ne prasčiausia rubrika – „Grožio SOS“, kurioje be užuolankų kalbėsime apie įvairias grožio procedūras ir naujoves, sveikatingumą ir su grožio ekspertais skatinsime dar labiau rūpintis savimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)