Kad susikurtumėte prabangų derinį, nereikia viso turto susikrauti ant savęs. Štai jums pagrindinės taisyklės norint atrodyti stulbinančiai.

Rūbai. Rinkitės gero audinio, jūsų figūros tipui tinkančio silueto suknelę. Teisingas derinio išpildymas ir jūs tapsite vakaro karaliene. Su suknelėmis, kurios turi pernelyg daug detalių, akcentų galima perspausti. Tokias siūlyčiau tuo atveju, jei esate ekstravagantiška, išskirtinė asmenybė, turite savitą stilių ir puikiai jį jaučiate. Jei esate drąsi ir suknelės ne jums- rinkitės švarko ir kelnių eilutę. Klasikinis juodas, baltas ar raudonas smokingas sukurs jums holivudinį įvaizdį.

Aksesuarai. Didžiausia klaida, kurią daugelis daro, kad palieka aksesuarus antrame plane ir koncentruojasi tik į rūbą. Blogai parinkti aksesuarai gali sugadinti net ir gražiausią suknelę. Arba atvirkščiai, net ir su pačia paprasčiausia atrodysite stulbinamai, jei tinkamai sudėliosite akcentus. Auskarus rinkitės priklausomai nuo drabužio. Jei suknelė įspūdinga iš savęs, derinkite su subtiliais perlais ar deimančiukais.

Jei rūbai minimalistiniai, galite įsiverti ir masyvesnius, tačiau stilingus bei puikiai visa įvaizdį išpildančius auskarus. Nepamirškite taisyklės: mažiau yra daugiau. Jei renkatės didesnius auskarus, atsisakykite kaklo papuošalo. Delninę derinkite prie bendro įvaizdžio. Jei suknelė vienspalvė, paprasto silueto, rankinę galite rinktis įmantresnę. Tačiau turite būti tikros, kad ji nesugadins, o taps įvaizdžio akcentu. Kitu atveju rinkitės neutralią delninę, kuri be didelių išsišokimų įsilies į bendrą derinį.


Šukuosena. Visada apgalvokite, kokio rezultato tikitės. Jei norite sukurti modernų, šiuolaikišką įvaizdį, rinkitės minimalistinę sulaižytų plaukų šukuoseną. Tai gali būti nuo palaidų, atgal sušukuotų, aukštai į „uodegą“ surištų plaukų šukuosena. Jei esate romantinė asmenybė, kodėl nepasirinkus žemo kuodo? Jei siekiate vintažinio įvaizdžio, retro garbanos kaip tik jums. Dar viena klasika, kuri tinka praktiškai visomis progomis- stambios holivudinės garbanos.

Makiažas ir nagai. Jei atkreipsite dėmesį į pasaulinio lygio renginių viešnių makiažą, tai pastebėsite, kad daugeliu atveju jis yra gaivus, subtilus, neiššaukiantis. Makiažo meistrų tikslas ne užgožti, o pabrėžti moters privalumus ir gražiausius veido bruožus. Jei akcentuojamos akys, tai lūpos paliekamos neutralios. Jei lūpos ryškiai raudonos, burgundiškos spalvos, tada akys dažomos subtiliai. Kaip ir visame kame, taip ir čia- turi būti išlaikomas balansas.

Jokių ilgų nagų keliaujant į tokio tipo renginius. Manikiūras, pedikiūras tvarkingi, subtilūs, renkamasi vienspalvis lakavimas, atsisakoma aplikacijų ir blizgučių.

Avalynė. Tokio tipo renginiai yra ta erdvė, kur patogumas tikrai nėra pirmoje vietoje. Moterys nori atrodyti grakščiai ir elegantiškai. Tad akivaizdu, kad karaliauja aukštakulniai. Juos rinkitės smailianosius arba atviras, grakščias, plonų juostelių basutes. Ypač prabangiai atrodo sidabriniai, aukso, juodos ar kūno spalvos aukštakulniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)