Pirmiausia, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, tai vieta, kurioje vyks šventė, ar nurodytas aprangos kodas ir, žinoma, jūsų figūros tipas. Eilę metų šventinių įvaizdžių audiniai išlieka tie patys, tik kinta jų siluetai ir pateikimas.

Aksomas. Šis audinys suteikia prabangos, išskirtinumo. Jis idealiai draugauja su sodriomis spalvomis, tokiomis kaip vyšninė, safyro, smaragdinė. Galite rinktis tiek aksominę suknelę, tiek švarko ir kelnių kostiumėlį. Jei viršutinė derinio dalis aksominė, galite drąsiai derinti ją net gi su džinsais. Įsiverkite prabangius auskarus, pasinaudokite raudono lūpdažio galia ir užkariaukite šventinę šokių aikštelę. Tik nepamirškite, šis audinys turi polinkį vizualiai didinti apimtis.


Žvyneliai. Kokios šventės be jų pagrindinio atributo – žvynelių. Jie žaismingi, blizgūs, traukiantys akį. Su jais neliksi nepastebėtas, bet galite įstrigti ilgai į atmintį ir ne iš pačios geriausios pusės. Tad vertėtų nepersistengti. Jei renkatės efektingą žvynelių suknelę su iškirpte nugaroje, išlaikant balansą, koncentruokitės i midi ilgį. Jei suknelė trumpa, iškirptę rinkitės uždaresnę.

Kad nebūtų sviestas sviestuotas, puoškitės minimalistiniais papuošalais arba visai jų atsisakykite. Raudonos lūpos, stilinga šukuosena ir jūs vakaro pažiba. Jei apatinė derinio dalis iš žvynelių (sijonas, kelnės), viršutinę rinkitės ramią. Tai galėtų būti balti marškiniai, švarkas ar kažkoks kontrastingas padidintas megztinis. Taip išgausite balansą ir sukursite stilingą bei neperspaustą įvaizdį.

Satinas. Šis audinys praktiškai gali būti linksniuojamas su tokiais žodžiais kaip prabanga, šventiškumas, seksualumas. Tad jei jūsų vakarėlis vyks naktiniame klube – neapsiriksite pasirinkusi būtent satino derinį.

Norint prigesinti seksualumą, miksuokite su kontrastingais rūbais: kašmyro megztiniu, vyriško kirpimo švarku, paltu. Satino suknelę ar sijoną galėsite drąsiai nešioti ir praūžus šventiniam laikotarpiui. Tereikės pertransformuoti įvaizdį sukuriant kasdienį įspūdį. Tai darykite pasitelkdamos į pagalbą kerzų tipo aulinukus, odinę baikerio tipo striukę ar džinsinį švarkelį.

Kutai. Suknelės ar kelnės su kutais be konkurencijos būtų šokių aikštelės karalienės. Jos sutvertos nuolat būti judesyje. Linguoti kartu su jūsų klubais. Tad jei nusimato vakarėlis būtent tokioje aplinkoje, būtinai apsvarstykite šį variantą.

Tuxedo. Klasikinis švarko ir kelnių eilutė. Iš pirmo žvilgsnio tai gali pasirodyti perdėm vyriškas derinys, tačiau dažnu atveju – moterys ypač subtiliai ir seksualiai išpildo šią eilutę.

Galite kurti griežtesnį įvaizdį pasitelkiant į pagalbą baltus marškinius ir formuojant „sulaižytų“ plaukų šukuoseną. Arba atvirkščiai – įvesti romantikos pasirenkant retro bangas bei nėriniuotą braletę. Toks klasikinis kostiumėlis jums pasitarnaus ne vienus metus, nes niekada neišeis iš mados bei pasitelkiant skirtingus aksesuarus galėsite išgauti vis kitokį įvaizdį.

Organza. Organzos audinys pastaruosius keletą sezonų išgyvena aukso amžių. Parduotuvėse galite rasti platų asortimentą organzos palaidinių. Ypač populiarios pūstomis rankovėmis ar surišamos dideliu kaspinu ties kaklu. Organzos audinys ypač palankus tokiems siluetams, nes yra standus. Tokio audinio palaidines galite derinti tiek su klasikinėmis kelnėmis, sijonais, tiek su džinsais. Organzos palaidinę, švarkelį ar paltuką galite dėti ant suknelės viršaus, taip suteiksite savo įvaizdžiui netikėtą ir stilingą įspūdį.

Laužau standartus. Paskutinis, tačiau pats efektingiausias! Jei esate išskirtinė, nenuspėjama, pašėlusi, charizmatiška, kodėl nepasirinkus įvaizdžio būdingo tik jums? Tai galėtų būti klasikinis kostiumėlis su sportiniais motyvais ir netikėta detale, tarkime, gobtuvu.

Galbūt turite vintažinių drabužių ar aksesuarų ir būsite drąsi įsikūnyti i 80-ųjų žvaigždę? O gal jūsų spintoje slepiasi labai ryškūs bateliai ir visus sužavėsite neonine jų spalva? Nebijokite paieškoti savyje netikėtų amplua ir dar neatrastų spalvų. Švęskime taip, kad neliktų abejingų ir prisiminimai ilgam nugultų mūsų širdyse.

Gražių artėjančių švenčių ir audringos šokių aikštelės!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)