Šiandien, kai „Instagram“ ima viršų, galime išvysti daug savimi pasitikinčių išraiškingesnių formų merginų, jos laužo nusistovėjusius standartus ir po mažu užkariauja mados Olimpą.

Atsisakykite pernelyg didelių ir per mažų rūbų. Dažna galvoja, kad apsivilkusi kiek didesnį drabužį paslėps pūpsantį pilvuką ar pridengs šlaunis. Vis dėlto, pasirinkusios pernelyg didelį rūbą padarysite sau meškos paslaugą ir vizualiai atrodysite stambesnė nei esate iš tikrųjų. Per maži rūbai pabrėš trūkumus ir neleis laisvai judėti, jei apsivilkusios suknelę per ją matote išryškėjusias apatinių linijas, atminkite šis dydis jums netinka.

Formuojantys apatiniai. Jie privalo būti kiekvienos moters spintoje, šių apatinių pagalba be vargo užsisegsite spaudžiančių džinsų sagą, o vakarinė suknelė guls lyg antra oda. Formuojantys apatiniai yra sukurti iš natūralių audinių, juos dėvint neprakaituos oda, be to, jų priežiūra nereikalauja ypatingų pastangų. Formuojančių apatinių galite įsigyti apatinių parduotuvėse ar internetu, tad jei dvejojate, ar verta įsigyti, galiu pažadėti, jog tai bus pats praktiškiausias jūsų pirkinys.

Venkite batelių su dirželiais. Ar žinojote, jog kulkšnys yra liekniausia moters kojų vieta? Pasirinkdamos batelius su dirželiais jūs optiškai sutrumpinsite kojas, o mūsų užduotis visai kitokia. Norėdamos sukurti ilgesnių kojų efektą rinkitės klasika tapusius „stiletto“ tipo batelius, kūno spalvos bateliai – daro stebuklus.

Susiaučiamos suknelės arba sijonai ir palaidinės idealiai tinka absoliučiai visiems figūros tipams. Plius dydžio merginoms tokie rūbai sukuria idealias proporcijas, išryškina liemenį ir pabrėžia privalumus.

„Vienspalvė eilutė“. Jei esate apvalesnių formų, neprivalote ištisai rengtis vien juodos spalvos rūbais. Pasirinkusios vienos spalvos derinį išilginsite siluetą bei optiškai atrodysite lieknesnė ir aukštesnė.

Diržai – puikus aksesuaras, kuris sukurs lygias proporcijas tarp viršutinės ir apatinės kūno dalies. Obuolio figūros tipo merginoms diržą reikėtų juosti po krūtine, siauriausioje liemens vietoje. Nebijokite eksperimentuoti ir drąsiai ženkite iš savo komforto zonos!

Mada – tai žaidimas, mėgaukitės ja ir neleiskite jokiems nusistovėjusiems standartams aiškinti, kokios turi būti taisyklės. Kurkite jas pačios!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)