Pėdkelnės tapo ne tik patogumo ar etiketo reikalu. Jos neišvengiamai gali stoti į gretas tų atributų, kurie padeda asmenybei išreikšti savąjį „aš“. Pėdkelnės nebūtinai būna tik juodos ar kūno spalvos – nors šių tikrai neišdrįstų niekas išstumti iš populiarumo viršūnės – bet jas palikime pabaigai.

Kaip pagyvinti įvaizdį pasitelkiant pėdkelnes?

Pėdkelnės tikrai turi magišką galią net ir nuobodžiausiam deriniui suteikti šarmo bei išskirtinumo. Jei esate drąsi, rinkitės įdomesnių raštų, ryškesnių spalvų ar netradicinių tekstūrų pėdkelnes.

Ypač šarmingoms moterims siūlau išbandyti margas, spalvotas, tam tikrais simboliais ar gyvūnų raštais puoštas pėdkelnes. Bet tai neturėtų būti primesta jūsų asmenybei. Jeigu tai tinka vienai, nebūtinai tiks ir jums. Pirmiausia reikėtų atsižvelgti į tai, kaip jūs jaučiatės tame amplua, koks jūsų asmeninis stilius, darbas ir kokią žinutę nešate pasauliui.


Galbūt jums to visai nereikia ir užtektų tiesiog pagyvinti derinį juodomis pėdkelnėmis su taškučiais, žvaigždėmis? Tokios žavios smulkmenos nelieka nepastebėtos ir priduoda jūsų įvaizdžiui žaismingumo, jaunatviškumo bei net niūriausią juodą derinį paverčia nuotaikingu, stilingu. Tik nevalia pamiršti, kad svarbiausią vaidmenį čia atlieka jūsų gebėjimas išpildyti įvaizdį nuo A iki Z.

Kokias pėdkelnes rinktis prie šventinių derinių?

Nenumaldomai artėja ir šventinis laikotarpis. Tad kokias pėdkelnes vis gi pasirinkti, kad atrodytumėte stilingos, puošnios bei žavingos? Visa tai priklauso nuo to, kokį įvaizdį renkatės Jei derinys ryškus, blizgus ar labai efektingas, užteks tiesiog jūsų kūno atspalviui artimų matinių pėdkelnių. Jas rinkitės plonytes, 5-20 denų.

Jei jūsų šventiniame įvaizdyje vyrauja tamsios, sodrios spalvos, galite žaisti ir su ryškesnėmis ar blizgiomis pėdkelnėmis. Šių metų šventinėse tendencijose karaliaus skirtingų tekstūrų bei raštų derinimas kartu. Tad jei esate drąsi, nebijokite miksuoti šilko suknelių su tinklinėmis raštuotomis pėdkelnėmis, margais aukštakulniais ir daugybe masyvių aksesuarų.

Kokias pėdkelnes rinktis laisvalaikiui, į darbą ir oficialius renginius?

Šaltuoju sezonu pačios populiariausios yra juodos pėdkelnės. Darbui rinkitės plonesnes, o laisvalaikiui – pagal nešiojamus rūbus. Tai gali būti pėdkelnės nuo 5 iki 200 denų ar daugiau. Visada atsižvelkite į rūbo tekstūrą. Jei tai megztos suknelės, vilnos sijonai, tamsus džinsas, miksuokite su ypač daug denų turinčiomis pėdkelnėmis. Tada jos atliks ne tik stiliaus funkciją, bet kuo puikiausiai šildys.

Darbui ar oficialiems renginiams rinkitės kūno spalvos ar 1 tonu šviesesnes, 5-15 denų blizgesio neturinčias pėdkelnes. Jos dažniausiai skirtos oficialiems renginiams ar susitikimams, darbui biure, karštoms vasaros dienoms.

Jei darbe nėra griežtų taisyklių, nebijokite įvesti klasiškų, bet tuo pačiu išskirtinių pėdkelnių. Tai galėtų būti juoda ir balta spalvų gama, žąsies kojelės raštas, žirniukai. Tik nepamirškite, kad tokio tipo pėdkelnės vizualiai stambina, tad pirmiausia atsižvelkite į savo figūros tipą bei proporcijas.

Kur įsigyti kokybiškų bei išskirtinių pėdkelnių ir kaip jas prižiūrėti?

Šiais laikais, kai pasiūla tokia didžiulė, jau nebūtina orientuotis vien į specializuotus kojinių, pėdkelnių tinklus. Jų galite įsigyti daugelyje greitosios mados parduotuvių bei internetu.

Pėdkelnes skalbkite rankomis muiluotame vandenyje. O jei vis dėlto tai darote skalbimo mašinoje, įjunkite pačią švelniausią programą. Pėdkelnes dėkitės drėgnomis, ar kremu pateptomis rankomis. Būkime žavios!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)