Šiuolaikinėje rinkoje kuločių išties didelė pasiūla, todėl reikia nepatingėti ir kas kartą pasimatuoti vieną ar kitą modelį. Vienoms tiks paaukštintu liemeniu (ypač aktualu mažesnio ūgio moterims), kitoms – kostiumines kelnes su kantu primenantis modelis. Renkantis trumpintas kelnes svarbu atkreipti dėmesį, kad kelnės nesibaigtų pačioje storiausioje blauzdų vietoje.

Kuločių stilizavimo sprendimai gali būti įvairūs, pateikiame kelis jų:

Klasikiniai marškiniai

Kulotės gali „dalyvauti“ tiek dalykinio, tiek kasdienio stiliaus spintoje, todėl derinant su marškiniais ar palaidine galima drąsiai šokti į batelius ir eiti į ofisą.

Įprasti marškinėliai

Derinant marškinėlius ir sportinę avalynę galima sukurti sportinį įvaizdį, tačiau priderinus aukštakulnius ar įsispiriamas šlepetes, stilius iškart pasikeičia.

Šiltas megztinis ar džemperis

Atvėsus orams, kulotės taip pat gali būti puikus sprendimas norint paįvairinti savo garderobą. Deriname ilgaaulius ar batus kojines ir rengiamės šiltą megztinį.

Sportinis džemperis

Džemperis su gobtuvu, sportiniai bateliai ir trumpintos kelnės – tai derinys, kuris bus patogus laisvalaikiui bei mamoms, kurioms žaidžiant su vaikais kieme. Svarbu nenusimindyti ilgų kelnių galų.

Švarkas

Laisvai krentantis ar diržu susegtas švarkas suteiks stiliui griežtumo ir gali būti tinkamas dalykiniam įvaizdžiui kurti. Prie šio komplekto derinant papuošalus bei atitinkamus aksesuarus, tokius kaip delninė, galima sukurti šventinę nuotaiką.

Stilisto patarimas: žemesnio ūgio moterims, norinčioms atrodyti vizualiai aukštesnėms ar tiesiog norinčioms saugaus trumpintų kelnių dėvėjimo būdo, rekomenduojama rinktis vienspalvį (angl. total look) derinį.

Daugiau stiliaus patarimų rasite „Stiliaus guru“ tinklaraštyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)