Dirbdama su garsiais prekės ženklais, ji sukūrė savitą hibridinį stilių iš sijonų su ilgais skeltukais, per didelių viršutinių drabužių, netikėtų drabužių derinių. Mums atrodo, kad jos stilius meta iššūkį įprastiems rėmams, jai tai atrodo savaime suprantama.

Viename iš naujausių interviu E. Nystedt sakė: „Vyriški drabužiai ant moters kūno sukuria įdomesnį siluetą.“ Jos stilių akivaizdžiai galima pavadinti puošniu ir nutrūktgalvišku.

Neretai E. Nystedt vilki juodai nuo galvos iki kojų ir sugeba priderinti savo ansamblius visiems metų laikams: odinis švarkelis ir šortai vasarą, storesnės medžiagos drabužiai, siluetai su pakeltais pečiais žiemą. Ji moka suderinti labai moteriškus drabužius (klostuotus sijonus, perregimas palaidines, šifono sijonus) su vyriškais drabužiais (per dideliais švarkais, kelnėmis, marškiniais).

Vida Press nuotr.

E. Nystedt sugeba priderinti bet kokios spalvos tamsius marškinius prie sijono (trumpo arba vidutinio ilgio), šie ansambliai atrodo gaiviai, žaismingai. Jos gebėjimas derinti architektūros elementus – kvadrato formos švarkelius tiesia apačia, sijonus su skeltukais ir netikėtomis klostėmis, sumetimais su švelnesnių siluetų, minkštesniais marškinėliais, megztiniais – rodo, kad priešingybės iš tiesų dera.

Žmonės nedrįsta pirkti per didelių drabužių dėl dviejų priežasčių – drabužiai atrodo apsmukę, be to, žmogus atrodo stambesnis, nei iš tiesų yra. Kita vertus, E. Nystedt suderina apgludusį megztinį aukštu kaklu su plačiomis kelnėmis, siaurą sijoną iki kelių su plačiu megztiniu, dailų sijoną su apsmukusiu sportiniu švarkeliu ir įrodo – tinkamai parinkti apgludusių ir didokų drabužių deriniai sukuria kontrastingų formų ansamblius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)