Naujam sezonui pristatomos madingiausios rankinės bus nepaprastai didelės arba visiškai mažos, originalių formų bei raštų. Taip pat „neprašausite” įsigiję ir klasikines rankines, kurios šiemet tikrai liks vienos populiaresnių.

Prieš pradedant ruoštis rudeniui pasidomėkite pagrindinėmis tendencijomis, kurias reikia žinoti norint suspėti mados pokyčių tempu.

TOP 5 rankinės 2019 m. rudeniui


1. Jaukumas

Šį sezoną galėsite įsikibti į minkštas rankines. Tradicinis kirpimas, dirbtinis kailis, minkšti audiniai ir neryškios faktūros perėmė daugelį žymių mados namų rankinių. Nuo minkštų ir jaukių aksesuarų iki spalvingų, gauruotų „tote” formos rankinių, kurios būtinos šiltam ir stilingam rudeniui.

2. Rankinės konstrukcijos

Struktūrinės, standžios formos rankinės toliau veržiasi į populiarumo viršūnę. Šiemet madingi geometrinių formų krepšiai ar tie, kurių rankenos lenktos ir apvalios. Tiks visi akį traukiantys ir išsiskiriantys, kurie per daug ypatingi, kad būtų galima tiesiog nešioti permetus per petį.

3. Roplių odos imitacija

Pagyvinkite savo įvaizdį, naudodamiesi prabangia, gyvūnų odos imitacija. Ši tendencija taip pat atkeliavo nuo Niujorko ir Paryžiaus podiumų. Įkvėpta gyvatės odos faktūros rankinė taps tokia madinga kaip ir standartinė aklinai juoda. Galimi visi variantai norint pasiekti geriausių rezultatų, tiek eko ar natūrali oda, tiek dirbtinė.

4. „Oversize Tote“

Geros žinios tiems, kurie maištauja dėl mažų rankinių tendencijų. Milžiniškos rankinės ir krepšiai grįžta jau šį rudenį. Nuo „Proenza Schouler“ iki „Giambattista Valli“ negabaritiniai krepšiai grįžo į madingiausiųjų tarpą. „Fabolous” žodžiais tariant: „Tiesiog meskite viską į krepšį“.

5. Grandininė reakcija

Grandinėlės ir dirželiai vėl nepaprastai madingi. J. W. Andersonas pakeitė įvaizdį ant podiumo ir įtraukė rankines su dideliais, aukso grandinėlės imitacijos dirželiais, kurie sulaukė nepaprasto populiarumo. Tačiau šį rudenį taip pat ne mažiau madingi bus ir klasikinių rankinių su dirželiais savininkai.

Net jei širdis nepradėjo daužytis pamačius bent vieną šių modelių, pasirinkus klasikinius variantus visada išlaikysite tai, kas svarbiausia – savitumą ir asmeninį stilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)