Ką daryti, kad pro drabužius nesimatytų spenelių?

Kaip kalbėtis apie šią aprangos klaidą, kai mūsų visuomenėje matomi speneliai laikomi tiek geru, tiek blogu dalyku? „Ar slėpti spenelius – kiekvienos moters asmeninis pasirinkimas“, – teigia moterims skirto apatinio trikotažo įmonės „Pepper“ įkūrėja Jaclyn Fu. Kad aplinkinių dėmesio neatitrauktų jūsų speneliai, galima pasirūpinti dviem būdais. Pirmasis – pamušalai.

„Liemenėlės be pamušalo kelia daug problemų, nes nėra jokios papildomos medžiagos, todėl speneliai gali matytis ir per drabužius, – teigia įvairių dydžių įdėklus liemenėlėms gaminančios įmonės „Honey Cloudz“ įkūrėja Angie Kornas. – Liemenėlės su pamušalu – pirmasis apsaugos sluoksnis.“

Jei liemenėlių su pamušalu jums neužtenka, kad geriau prisidengtumėte, galite į liemenėlę pabandyti įsidėti papildomą įdėklą. O jei nesate pratusi nešioti liemenėlių su pamušalu, rinkitės lengvesnius įdėklus arba tokius įdėklus, kurie apgaubia krūtis ir nepastebimai susilieja su kūno kontūrais.

Drabužiai, krūtinė, speneliai

O jei noriu liemenėlės nevilkėti?

Pastaruoju metu labai išpopuliarėjo aštuntojo dešimtmečio judėjimas nevilkėti liemenėlės, todėl tapo normalu ir netgi madinga vilkėti plono audinio palaidines ir nenešioti liemenėlių. „Krūtys pernelyg ilgai laikytos seksualumo išraiška, todėl smagu matyti, kad populiarėjai judėjimai, padedantys moterims pačioms kontroliuoti, kaip pristatomas jų kūnas“, – aiškina J. Fu.

Tačiau yra keletas triukų, kaip spenelius paslėpti ir tada, kai norite apsivilkti tam tikrus drabužius (tiek plono, tiek storo audinio) ir nenorite su jais segtis liemenėlės.

Geriausias triukas – jei po ranka neturite spenelių apdangalo, galite naudoti įprastą, medicininę arba silikoninę lipnią juostelę ir spenelius užklijuoti sukryžiuotomis juostelėmis.

Lipnios juostos gabalėlius gerai prispauskite, kad jų nesimatytų – tam geriau tiks lygesnė juosta. Arba galite paimti gabalą juostos ir klijuoti nuo krūties apačios iki raktikaulio. Taip ne tik pridengsite spenelius, bet ir šiek tiek pakelsite krūtis.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)