Kaubojaus, kareiviški, akinamai balti, su mažais kulniukais – šį sezoną bus madingi įvairiausi pusbačiai ir ilgaauliai. Tą patį galima pasakyti ir apie sukneles, kurios šį sezoną taip pat madingos – įvairiausios, nuo trumpučių, puoštų mergaitiškais raukiniais, iki solidesnių, vidutinio ilgio ir šilkinių, primenančių apatinuką. Šiandien rinkoje dominuoja suknelių ir sunkesnių batų derinys, instagrame netrūksta stiliaus patarimų šiuo klausimu, jie demonstruojami ir miestų gatvėse.

Vis dėlto šioje pasiūlos ir patarimų gausoje nesunku pasimesti. Jei vis dar neturite idėjų, kaip šį rudenį derinti turimas sukneles ir batus – štai 10 principų, kuriuos taikydamos neprašausite pro šalį.

Trumpa, raukta „lėlės suknelė“ vis dar madinga

Trumpa, raukta „lėlės suknelė“ itin madinga, ypač vasarą, ir ypač su sunkesniais pusbačiais. Tokia suknelė ne tik leis jaustis itin šiuolaikiškai ir prašmatniai, bet ir padės ištverti karščio bangas, nes yra trumpa, neprigludusi ir lengva.


Juosmenį paryškinanti suknelė

Per juosmenį kirpta ar dirželiu sujuosta suknelė, prie kurios priderinti prabangūs natūralios odos pusbačiai – puikus derinys ir rudenį, ir vasarą.


Prerijų stilius

Prerijų stiliaus įkvėpta suknelė šį sezoną yra pasiūta iš lengvo, peršviečiamo audinio, šifono, marginta gėlių raštais. Tokia suknelė tiks ir per karščius, ir orui atvėsus. Vidutinio ilgio prerijų stiliaus suknelė tinka ir biure, ir vakarėlyje – ypač prie jos priderinus juodus vidutinio ilgio odinius ilgaaulius.


Languota medvilninė suknelė

Juodais ir baltais langeliais margintos medvilninės („gingham“) suknelės tinka visais sezonais – ypač jei prie jų priderinti balti pusbačiai. Ši formulė leidžia sudaryti daugybę derinių.


Suknelė su petnešėlėmis

Suknelė su petnešėlėmis yra mėgstamiausias madingos merginos drabužis, nes tokią suknelę galima sluoksniuoti su kitais drabužiais – po ja pasivilkti marškinius ar marškinėlius, ant jos apsirengti žieminį megztinį arba švarkelį. Prie jos dera ir pusbačiai, ir sportbačiai, ir basutės. Šį sezoną rinkitės odinius smailėjančius pusbačius. Nepamirškite žaisti su raštais.


Oversize suknelė

Balta, per didelio dydžio suknelė ir prie jos priderinti guminiai botai – stiliaus tobulybė. Taip apsirengusi neprašausite pro šalį.


Užsimeskite švarką

Švarkas yra puikus drabužis, padedantis sklandžiai pereiti iš vieno sezono į kitą. Ankstyvą pavasarį rinkitės vilnonį švarką, o vasaros pabaigoje – lininį. Suknelė, švarkelis ir pusbačiai aukšta pakulne – elegantiškas derinys.


Tvirto audinio, ryškaus silueto suknelė

Prie tvirto audinio, A silueto suknelės derinkite ilgaaulius iki kelių – tokia apranga tinka ir į darbą, ir į vakarėlį.


Marškinių tipo suknelė

Niekada nenuvertinkite ilgos, baltos marškinių tipo suknelės – šis drabužis universalus ir iš mados neišeina, kaskart sugrįžta, gal tik kiek patobulintas ir aktualizuotas. Prie tokios suknelės derinkite čelsio pusbačius (su šone įsiūtomis gumomis).


Leopardo kailio raštai

Žaiskite su raštais ir audiniais – rinkitės leopardo kailio raštu margintą suknelę, o prie jos priderinkite visiškai kitokiais raštais margintus arba kaubojiškus ilgaaulius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)