DELFI Stilius publikuoja ištrauką iš leidyklos „Vaga“ knygos „Elegancijos gidas“.

Tiesūs sijonai. Dėvimi su ilgu švarkeliu. Labiausiai tiks toms moterims, kurių klubai siauri, o šlaunys lieknos.

Platėjantys sijonai. Su jais puikiai atrodys bet kokios figūros moteris, ypač tos, kurių užpakaliukas riestas; derinkite su trumpu švarkeliu.

Klostuoti sijonai. Judant gracingiausiai atrodo „saulės kliošo“ tipo sijonai, tačiau reikia turėti labai liekną liemenį; mokyklinės uniformos stiliaus sijonas labiausiai storina klubus.

Ties liemeniu suimti, platėjantys sijonai. Kuo lieknesnis liemuo, tuo žavingesnis efektas. Šie sijonai „nekenčia“ švarkelių, bet prašyte prašosi plataus, aptempto diržo.

Sijonai su dideliu užmetimu priekyje. Lengva apsivilkti ir nesunku susipakuoti, tačiau vis dėlto nelabai praktiška. Šiuo metu išėję iš mados, tinka nebent su prie jo derančiu maudymosi kostiumėliu.

Šortai-sijonas. Elegantiškai atrodo tik kaip medžioklės ar boulingo aprangos dalis.

Ilgi vakariniai sijonai. Pastaraisiais metais buvo primiršti, tačiau po truputį susigrąžina ketvirtame praėjusio amžiaus dešimtmetyje turėtą populiarumą ir grįžta kaip puikus vakarinis apdaras.

Jeigu jau atradote labiausiai jums tinkantį sijono stilių, siūlau prie jo ir apsistoti, net jeigu tai reikštų, kad turėsite keletą to paties modelio, nors ir iš skirtingų medžiagų pasiūtų sijonų.

Turėdama keletą sijonų, palaidinių, megztinių ir diržų, galite labai patraukliai rengtis ir netgi sudaryti įspūdį, kad jūsų spintoje didelis drabužių pasirinkimas, nors iš tiesų visiems šiems drabužiams būsite išleidusi palyginti nedidelę sumą pinigų.

Geneviève Antoine-Dariaux
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)