Tarkime, prie džinsų ir įprastų baltų ar juodų marškinėlių pasipuošus kontrastinga kelių dalių grandinėle ar stambiais aukso, sidabro spalvos auskarais, sukursite išbaigtą, dvelkiantį prabanga, įvaizdį.

Šią vasarą karaliauja masyvūs, primenantys 90-ųjų vintažo dvelksmą, auskarai. Tuo pačiu madinga nešioti kelių sluoksnių grandinėles su skirtingais pakabukais. Įmantriai žiūrisi aukso ir sidabro derinys.

Jau atkreipėte dėmesį, kad šią vasarą ypač akcentuojamos kriauklės ar jų imitacijos. Pasidabinus kriauklėmis puošta apyranke auskarais ar vėriniu paįvairinsite įprastą vasarišką įvaizdį. Žinoma, papuošalai iš kriauklių labiau skirti atostogų bei gatvės įvaizdžiams, dalykiniame stiliuje jų reikėtų vengti.

Taip pat aktualūs masyvūs pakabukai ar industrinio stiliaus grandinės, kurios, kurdamos kontrastą, pabrėžia moters trapumą. Tai gali būti stambaus rašto aukso spalvos grandinėlė, dekoratyvinės spynelės vietoj įprasto pakabuko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)