Kita vertus, populiarūs šių dienų tinklaraštininkai tvirtina – jei norite dailiai atrodyti, nebesprauskite savo figūros į standartus ir nelyginkite savęs su daiktais. Unikalumo, autentiškumo tendencija populiarėja, juk stereotipų epochoje svarbiausia – drąsa būti savimi.

„Elle“ parinko patarimų, kaip tinkamai pabrėžti turimus privalumus ir puikiai jaustis.

1. Jei džiaugiatės savo pečiais

Gražios rankos ir pečių sritis – daugelio moterų svajonė, tad jei vertinate šią savo kūno dalį, nesidrovėkite kuo dažniau ją parodyti, akcentuoti. Sportiškas rankas pabrėšite palaidinėmis nuogais pečiais, be rankovių ar lengvomis palaidinėmis ant petnešėlių.

2. Jei turite gražią krūtinę

Norint pabrėžti šią kūno dalį, nebūtina vilktis suknelės iki žemės su gilia iškirpte. Stilistai pataria atkreipti dėmesį į palaidines su V formos iškirptėmis, prie jų vilkėti odinę striukę ar megztinį. Taip neatrodysite iššaukiamai ir akcentuosite mėgstamą kūno dalį.

3. Jei mėgstate raktikaulių sritį

Dailiais, seksualiais raktikauliais garsėjančios prancūzės be galo mėgsta pabrėžti šią kūno dalį vilkėdamos palaidines nuogais pečiais. Legendinis įvaizdis su nuleistomis petnešėlėmis (kaip Brigitte Bardot) suteiks įvaizdžiui romantiškumo, seksualumo. Tokia palaidinė prie džinsų atrodys kasdieniškai, lengvai, o vilkima prie sijono – elegantiškai ar net bohemiškai.

4. Jei žavitės savo kojomis

Jei turite ilgas, dailias kojas, kuo dažniau jas akcentuokite. Stilistai pataria rinktis kūno spalvos batelius (vizualiai prailgina kojas ir suteikia papildomo grakštumo), trumpus, tačiau deramo ilgio sijonus arba midi ilgio aptemptus sijonus, kurie išryškins lieknas blauzdas. Šaltuoju metų laiku jums tiks plačios kelnės su aukštu liemeniu ir velvetiniai mini sijonai.

5. Jei turite ryškų liemenį

Moteriškų formų ir ryškaus liemens moterims stilistai rekomenduoja juostis diržus, nešioti korseto tipo palaidines su švarkais, juostis diržą ant ilgo megztinio. Nuo senų laikų tokios drabužių detalės suteikia įvaizdžiui ekspresijos ir pabrėžia svarbiausią akcentą – siluetą.

6. Jei džiaugiatės savo sėdmenimis

Prasidėjus Kim Kardashian populiarumo erai, vėl tapo madinga pabrėžti klubus, taigi turinčioms dailius sėdmenis patartina dažniau mūvėti pieštuko formos sijonus, vilkėti prigludusias sukneles ar džinsus. Atkreipkite dėmesį, kaip rengiasi Melania Trump ir Meghan Markle – su kūną tarsi antra oda apgaubiančiais siluetais jos atrodo nepriekaištingai.

7. Jei turite grakščius riešus

Turint dailias rankas galima demonstruoti jų privalumus, nepriklausomai nuo metų laiko. Stilistai rekomenduoja rinktis palaidines, megztinius su trijų ketvirčių rankovėmis, įsigyti įvairių apyrankių. Tik nepamirškite, kad apyrankės atkreipia dėmesį ir į klubus, tad jei nemėgstate šios savo kūno dalies, akį traukiančių riešo aksesuarų derėtų vengti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)