Sasekso kunigaikštienės ir žurnalo „Vogue“ vyriausiosios redaktorės rengimosi stilius vertas susižavėjimo ir pagyrų, todėl nekeista, kad į jį dažnai stengiamasi atkreipti dėmesį. Pro mados žinovų akis neprasprūsta šių moterų dėvimų drabužių deriniai, o jų įvaizdis dažnai tampa tema nuodugnioms analizėms.

Nereikia nė sakyti kad Meghan Markle ir Annos Wintour kuriami įvaizdžiai jokiu būdu nėra vienodi, mat abiem moterims būdingas unikalus stilius ir autentiškas skonio pojūtis. Visgi portalo „Who What Wear“ kūrėjai atkreipė dėmesį į kelis bazinius garderobo elementus, be kurių neapsieina nei viena, nei kita įžymybė.

Pirmiausia paminimas elementarus lietpaltis – visais laikais madingas viršutinis drabužis, akivaizdžiai figūruojantis kaip būtinas abiejų damų drabužinėse. Antra aprangos detalė – akiniai nuo saulės. Šis aksesuaras kartais pavadinamas A. Wintour vizitine kortele, bet štai koks sutapimas – Britanijos princo Harry žmona taip pat be galo mėgsta saulės akinius.

Kalbant apie viršutinius drabužius, derėtų pasakyti, kad nei M. Markle, nei A. Wintour neapsieina be laikui nepavaldaus bazinio garderobo elemento – klasikinio lietpalčio. Akivaizdu, kad šis universalus drabužis abiem stiliaus ikonoms atrodo idealiai pasiteisinantis kaip lengvas apdaras pereinamaisiais sezonais.

Smėlio spalvos aukštakulniai

Viena iš pagrindinių taisyklių, kurios derėtų pasimokyti stebint, ką avi M. Marke ir A. Wintour, yra ta, kad pora dailių smėlio spalvos aukštakulnių tikrai turi būti laikoma verta padorių investicijų.

Kunigaikštienė su tokiu apavu pasirodo taip dažnai, kad galima pagrįstai manyti, jog tai – mėgstamiausi jos batai. Kad ir kaip A. Wintour mėgtų atviras basutes, akivaizdu, jog rusvi aukštakulniai užima ne antraeilę vietą jos avalynės spintoje.

Midi ilgio suknelės

Tiek M. Markle, tiek A. Wintour imponuoja vidutinio ilgio suknelės. Midi ilgis šioms moterims atrodo tinkamas įvairiausioms progoms – tiek vykstant į bičiulių vestuves, tiek į mados savaitės renginius.

Dideli akiniai nuo saulės

Akiniai nuo saulės – dažnai M. Markle ir A. Wintour nešiojamas aksesuaras. Mados žurnalo redaktorę apskritai retai pavyksta pamatyti be firminiu jos ženklu tapusių didokų akinių tamsiais stiklais.

Pėdkelnės – tai tas garderobo elementas, dėl kurio bet kuris įvaizdis automatiškai tampa išbaigtas ir nepriekaištingas. Kad taip yra, nesunku įsitikinti žvelgiant į Sasekso kunigaikštienės ir „Vogue“ redaktorės nuotraukas, nufotografuotas joms rodantis viešumoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)