Dėl kontrasto tarp liemenėlės ir tarp jūsų odos atspalvio, balta liemenėlė po marškiniais dar stipriau matysis, tad verta įsigyti kūno spalvos apatinių komplektą.

Apatinių drabužių kompanijos „True&Co.“ Įkūrėja Michelle Lam pataria: „Atsiminkite – svarbu žinoti, kaip liemenėlė atrodys po marškinėliais. Ji nebūtinai turi būti idealiai jūsų odos atspalvio (juk ji – ne makiažo pagrindas).“ M. Lam siūlo išbandyti kelis kūno atspalvius ir išsirinkti labiausiai patikusį. Taigi eidamos pirkti kūno spalvos liemenėlės, įsimeskite į krepšį baltus marškinėlius.

Kitas svarbus aspektas – medžiaga, iš kurios pagaminta liemenėlė. „Labiausiai dovanotina, jei šiek tiek matosi mikropluošto, šilko ir tiulio liemenėlės“, – aiškina kompanijos „Agent Provocateur“ kūrybinė direktorė Sarah Shotton. Bet net jei pasirinksite gražiausias, brangiausias medžiagas, iš jų nebus naudos, jeigu liemenėlė nebus jūsų dydžio. Matuodamiesi nesidrovėkite prašyti kelių variantų.

Kaip teigė S. Shotton, „nieko nėra prasčiau už netinkamo dydžio apatinius drabužius. Tai neseksualu!“

Balti marškiniai
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)