Nežinote, ar gražiai atrodys spalvų derinys? Susiraskite spalvų ratą – priešingose pusėse esančios spalvos visada dera ir gražiai atrodo.

Nebijokite ir vienspalvio įvaizdžio – vienos spalvos drabužiai vizualiai pailgina siluetą, ypač jei parinksite truputį besiskiriančių atspalvių drabužius.

Jeigu patinka drabužiai su horizontaliais dryžiais, tačiau baiminatės, kad jie storins, tegu jų matosi mažiau – ant viršaus apsivilkite švarką.

Nustatykite savo figūros tipą ir susiraskite garsenybę su tokia pačia figūra. Įprastai garsius žmones rengia stilistai. Galite susikurti savo įvaizdį pagal garsenybės įvaizdį, ir visada atrodysite stilingai, madingai (nors jūsų daiktai kainuos kur kas pigiau). Stenkitės nekopijuoti aklai – pasitelkite garsenybės įvaizdį įkvėpimui.

Pirmiausia apsivilkite baltus drabužius ir apžiūrėkite save veidrodyje dienos šviesoje. Dienos šviesoje aiškiau matosi, ar drabužiai perregimi, taigi neliks rizikos visiems pademonstruoti savo apatinius. Balti drabužiai turėtų būti iš tankios medžiagos arba su pamušalu.

Nesivilkite drabužių iš karto, vos išlyginę – palūkėkite kelias minutes, kol atvės, išdžius nuo garų. Priešingu atveju, jie susiglamžys dar labiau nei prieš lyginimą.

Jei sunkiai sekasi derinti spalvas, įsidėmėkite vieną klasikinę taisyklę – tegu drabužių komplektas būna daugiausia iš trijų spalvų.

Jei niekaip nesugalvojate, ką apsivilkti, rinkitės klasikines juodas kelnes, baltus marškinėlius ir raudonai pasidažykite lūpas. Ir visiškai nesvarbu, ar einate į darbą, ar į kavinę susitikti su draugais, ar į pasimatymą.

Bet kokio drabužių komplekto pagrindas yra balti marškiniai. Jie turi būti baltutėliai, be gelsvo atspalvio, priešingu atveju, atrodysite nedailiai. Tik turėkite omenyje, kad prie baltų drabužių dantys gali vizualiai atrodyti gelsvesni, todėl pasidažykite lūpas tokiais dažais, su kuriai dantys atrodys baltesni.

Jeigu pėdkelnės vis smunka, ant viršaus užsimaukite kelnaites – nebereikės nuolat taisytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)