Jums prireiks: jums prireiks naujų batelių, poros storų kojinių ir plaukų džiovintuvo. Turėkite omenyje, kad šis metodas labiausiai tinka odiniams batams, bet net jei jūsų bateliai pagaminti iš kitokios medžiagos, jis vis tiek padės.

Ką daryti: apsiaukite kojines ir įsprauskite kojas į naujuosius batelius. Taip, jie spaus, bet patikėkite, tai tikrai veiksminga. Tada nukreipkite į batelius įjungtą plaukų džiovintuvą ir palaikykite, kol jie sušils (apie dvi minutes). Galiausiai pasivaikščiokite su kojinėmis ir pašildytais bateliais po namus, kad jie išsitampytų.

Kodėl tai veikia: pašildyti batai suminkštėja ir prisitaiko prie jūsų pėdų formos. Net jei batelių dydis jums tinka ir apsiavus koja nesijaučia suspausta, turėkite omenyje, kad dienos metu kojos kiek patinsta. Ištampiusios naujus batelius išvengsite tikėtinų nemalonių pasekmių – nuospaudų, pritrynimų ir pūslių.

Bateliai
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)