Kupranugario vilnos paltas

Kokybiškas kupranugario vilnos paltas – paprastų kontūrų, kiek vyriškas, bet tuo pačiu – seksualus. Kupranugario spalva prabangi, ji nusileidžia nebent tamsiai mėlynai. Vilkėkite kupranugario vilnos paltą su mėgstamais džinsais (jie gali būti netgi skylėti), ir atrodysite tikrai prabangiai.

Balti sportiniai bateliai

Aukštakulniai tinka einant į pokalbį dėl darbo arba į vakarėlį, tačiau klasikiniai balti sportiniai bateliai nepamanomi daugeliu kitų gyvenimo atvejų, jie tarsi teigia, kad juos avinčiai moteriai nereikia dėti pastangų, siekiant kažką sužavėti.

Paprastučiai balti sportiniai bateliai – vieni demokratiškiausių mados atributų. Nesvarbu, ar kainavo daug, ar mažai, jie visada atrodys gražiai.

Minimalistinė rankinė

Kartais kyla pagunda įsigyti ekstravagantišką rankinę, kita vertus, minimalistinė, elegantiška rankinė tiks visada ir visur. Santūrumas ir elegancija dažnai vertingiau už rėksmingą ekstravaganciją.

Deimantinė segė

Deimantinė segė – absoliuti klasika, kiekvienos moters svajonė. Deimantinės segės tinka absoliučiai prie visko, jos visada dailiai atrodo, be to, jų būna įvairių dydžių ir kainų.

Su deimantine sege – lyg su gero kirpimo šukuosena: atrodysite subtiliai, saikingai puošniai.

Kašmyro megztinis

Kašmyro megztinis visada džiugina. Su juo visada atrodysite elegantiškai – net vilkėdama prie šortų rudenį ar pavasarį. Stilistai rekomenduoja įsigyti neutralių spalvų – kūno, rusvą, pilką ar juodą, šios spalvos derės prie daugumos drabužių.

Straipsnyje panaudotos Vida Press nuotraukos.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)