Gyvūnų kailio raštai

Leopardo, zebro, žirafos – šiltųjų kaštų gyvūnų kailių raštai pasitelkiami ne tik drabužiams, bet ir maudymosi kostiumėliams.

Diržai

Bikinių kelnaitės su diržais arba vientisi maudymosi kostiumėliai su diržais traukia žvilgsnius, be to, plonina liemenį.

Subtilūs iškirpimai

Įsivaizduokite nedidelį iškirptą trikampį ant liemens, pro kurį matosi gražiai įdegusi jūsų oda – tai ypač madinga maudymosi kostiumėlių detalė šią vasarą.

Geltona spalva

Būtent šios spalvos maudymosi kostiumėlių bus daugiausia šią vasarą paplūdimiuose ir prie baseinų. Madingi visi geltoni atspalviai – pradedant švelniu citrinos atspalviu, baigiant sodrią geltoną medetkų spalvą.

Juostelės, kaspinėliai

Juostelės, kaspinėliai primena mergaičių kaspinus, tad suteikia maudymosi kostiumėliams moteriškumo be didelio ceremoningumo ar manieringumo.

Ekologiškais būdais gaminamos medžiagos, tvarumas

Ši tendencija populiari ir siuvant maudymosi kostiumėlius. Kaip ir džinsų, veido kremų ir odos priežiūros priemonių gamybos srityje, maudymosi kostiumėlių gamintojai ieško ekologiškais būdais gamintų medžiagų, domisi tvariais gamybos procesais. Dabar galite įsigyti maudymosi kostiumėlį, kuris ne tik gražus, bet ir pasiūtas, tausojant aplinką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)