Štai šie drabužiai puikiai tinka žemo ūgio merginoms ir moterims:

Batai su platformomis

Tikriausiai jau žinote, kad batai su platformomis mažiau vargina pėdas. Tik investuokite į kokybiškus batus – su dirželiais aplink kulkšnis, platesne pakulne ir išlenktais padais. Tokia batai su platforma yra patogūs, nevaržo eisenos.

Batai su platformomis

Plačios kelnės, kurios ilgina kojas

Prie batų su platforma puikiai tiks plačios kelnės. Ilgesnės klešnės vizualiai ilgina kojas, atrodote aukštesnė. Plius – plačios klešnės plonina liemenį, atrodysite grakščiai.

Plačios kelnės

Platėjantys džinsai

Tinkantys džinsai daro stebuklus. Būtent todėl vertėtų turėti patikimą siuvėją, kuri gražiai palenktų džinsus. Be to, atsiminkite – žemaūgėms tinka platėjantys džinsai. Šie džinsai dailiai atrodys prie batų iki kauliukų ar vasarinių sandalų.

Platėjantys džinsai

Ne per ilgas (ir ne per trumpas) švarkas

Bėda su švarkais žemaūgėms – jie būna per arti kelių, todėl neįmanoma jų vilkėti prie lygiapadžių. Dar blogesnis variantas – trumputis švarkelis, lyg 2004 m. modelio. Jūsų švarko ilgis turi būti vos žemiau klubų, tada atrodysite proporcingai.

Ne per ilgas (ir ne per trumpas) švarkas

Palaidinė su V formos iškirpte

Trikampė iškirptė daro stebuklus, nes nukreipia dėmesį nuo liemens prie kaklo. Rinkitės lengvų medžiagų palaidinę, kuri tiktų visais sezonais, ir tokios spalvos ar rašto, kuris greitai nepabostų. Ši palaidinė turi tikti tiek vakarėliui su draugėms, tiek susitikimui su klientais.

Palaidinė su V formos iškirpte

Suknelė iki pusės blauzdų

Aukštaūgių draugių pavydui, galite drąsiai vilktis trumpesnes sukneles, nesibaimindamos, kad jos atidengs tai, ko nereikia. Ar žinojote, kad galite vilktis ir ilgesnes sukneles? Pusilgės suknelės iki pusės blauzdų labai madingos šį sezoną. Svarbu, kad suknelė nesiektų kulkšnių – antraip atrodysite apsmukusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)