Kaip rasti džinsus kriaušės formos figūrai

Kai išsiaiškinate, kas tinka ir kas netinka jūsų figūros tipui, turėsite reikiamą žinių bagažą ir nuo šiol apsipirkinėsite išmintingiau.

Patarimas stengtis vizualiai pailginti apatinę kūno dalį, kad būtų balansas su viršutine kūno dalimi, taikytinas ir perkant džinsus. Beje, tamsūs džinsai irgi vizualiai pailgina siluetą.

Apgludę džinsai tegu lieka kaboti, imkite tiesaus kirpimo džinsus ir eikite į matavimosi kabiną. Jūsų prizas – tiesus, ilgas siluetas. Tiesūs ar į apačią platėjantys džinsai taip pat jūsų draugai. Prie tokių džinsų apsiavusi aukštakulnius, visada būsite pasipuošusi, tinkamai apsirengusi tiek eiti į darbą, tiek – vakare pasėdėti su draugais.

Ko vengti?

Džinsai gali sudarkyti figūrą, jei pasirinksite netinkamą medžiagą. Jokių elastinių, tamprių džinsų. Rinkitės kietesnį, storesnį audinį, plona medžiaga priglus prie jūsų išlinkimų, atrodys lyg biuro drabužis.

Šviesūs, blukinti džinsai – ne jums, kriaušės tipo figūros šviesios spalvos nepuošia. Geriau pirkite vidutinio šviesumo ar net tamsiai mėlynus džinsus, kurie dailiai pabrėš jūsų figūrą ir bus žavus akcentas. Nepasiduokite pagundai įsigyti džinsus aukštu liemeniu – jie gali vizualiai trumpinti kojas. Jūsų variantas – džinsai vidutinio aukštumo liemeniu.

Aksesuarų prie džinsų pasirinkimas – begalinis. Pagrindinė taisyklė – papuošti viršutinę kūno dalį ir leisti puikiai parinktiems džinsams nudirbti likusį darbą. Vietoje ryškių aksesuarų, didelių papuošalų galite rinktis šalį ant kaklo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)