Kai dėvi sijonus, Y. Sewell beveik visada renkasi juos vidutinio („midi“) ilgio – jie būna arba iš standaus audinio, arba plėvesuojantys. Daugiau apimties suteikdama apatinei daliai, viršutinę dalį ji renkasi labiau prigludusią – paprasto kirpimo marškiniai, megztiniai, švarkai ar palaidinės.

Kitas pastebėjimas: šie vidutinio ilgio sijonai visada būna juodi arba tamsiai mėlyni. Tamsios spalvos padeda sukurti aptakias linijas ir lieknesnį siluetą, kai sijono forma pūstesnė.

Y. Sewell taip pat dažnai dėvi plonus, figūrą apgulančius griežtų formų švarkus. Prie tokio švarko priderinus paprastas kelnes ar sijoną derinys atrodo gaiviai, nes ji visada renkasi palaidinę ar marškinius su įdomiomis vizualinėmis detalėmis – tai gali būti trumpa, pilvą atidengianti palaidinė, lazeriu išpjaustyta palaidinė arba langučiais arba kitokiais geometriniais raštais marginti marškiniai.

Yasmin Sewell

Jai patinka palaidinės arba megztiniai aukštu kaklu – nuo klasikinių prigludusių golfų iki laisvesnių, ne tokių oficialių šio drabužio versijų. Vėlgi, ji juos dažniausiai renkasi solidžių, dažniausiai neutralių spalvų – tamsiai mėlynos, juodos ar pilkos. Golfas ar net megztinis aukštu kaklu visada įvaizdžiui suteikia nerūpestingos elegancijos.

Y. Sewell nevengia galvos apdangalų – skrybėles paprastai priderina prie prigludusių drabužių ir linksmų detalių: spalvotų marškinių ir švarko, palto ir ryškiai žalių batų, ryškiai violetinės, žirneliais margintos marškinių tipo suknelės arba pieštuko formos sijono bei širdelėmis margintų marškinėlių.

Kaip kiekviena skonį išlavinusi moteris, Y. Sewell puikiai žino savo privalumus ir juos pabrėžia. Jos liauni, dailūs pečiai, kurių ji nevengia parodyti dėvėdama pečius apnuoginančius drabužius. Tačiau kad įvaizdis būtų įdomesnis, ji pasitelkia asimetriją – tai atrodo gundančiai, unikaliai ir tiesiog skoningai.

Vietoj rankinės ji dažniausiai nešioja delninį rankinuką – tai įvaizdžiui suteikia mažiau rimtumo. Kartais ji pasiima rankinuką, bet nešasi jį kaip delninukę – taip atrodydama nerūpestingesnė, laisvesnė. Delninukės visada būna svarbus akcentas – pavyzdžiui, ryškiai raudonas, puoštas blizgučiais ar architektūriniais raštais.

Ir galiausiai, ji visiškai nebijo dėvėti visų vaivorykštės spalvų drabužių. Ryškios spalvos paltą dėvinti moteris spinduliuoja pasitikėjimą savimi, tad traukia aplinkinių dėmesį.

Yasmin Sewell
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)