50 eurų


„Pavasarį norisi lengvų audinių, todėl puikus variantas plonytę suknelę arba sijoną derinti su šiltesniu megztiniu. Taip ne tik sukursite pavasarišką derinį, bet ir apsisaugosite nuo žvarbesnio oro. Liemenį apjuosusi diržu, priduosite savo įvaizdžiui elegancijos.

Papildomos šilumos suteiks vis dar madingi ilgaauliai aukštakulniai ir šviesaus audinio džinsinis švarkelis – pastarasis, beje, yra būtinas šiltojo sezono atributas“, – teigė stilistas ir pridūrė, kad toks įvaizdis puikiai tiks saulėtiems pasivaikščiojimams mieste su bičiuliais.

Švarkelis + megztinis + diržas + sijonas + batai = 50 eurų.

100 eurų


„Kiekvienai dienai tinkantis akcentas – kupranugario spalvos lietpaltis. Tai niekada iš mados neišeinanti klasika ir visų pavasario ir vasaros vakarų topas. Nesirinkite tamsių, nuobodžių spalvų – kupranugario spalva universali, tinka beveik kiekvienam ir yra puikiai derinama prie kitų atspalvių.

Be to, dabar ypač madingi monochromatiniai įvaizdžiai, t.y., kai nuo galvos iki kojų rengiamasi tos pačios spalvos arba panašių atspalvių drabužiais ir detalėmis. Jei norite išskirtinio akcento, pasirinkite ryškesnį aksesuarą, pavyzdžiui, rankinę“, – teigė stilistas J. Šatas.

Lietpaltis + kelnės + rankinė = 100 eurų.

150 eurų


„Šis įvaizdis yra pakankamai universalus – tokį derinį galima dėvėti tiek į darbą, tiek į šventę, tiek pasivaikščiojimui mieste. Manau, kad perkant brangesnius daiktus, svarbu įvertinti jų universalumą – drabužiai turi būti lengvai derinami su kitais spintos elementais. Kuo daugiau derinių sugalvojate, tuo drabužis tampa vertingesnis.

Pavyzdžiui, šią palaidinę galima derinti tiek su džinsais, tiek su klostuotu sijonu (drabužių sluoksniavimas vis dar populiarumo viršūnėje), tiek su klasikinėmis kelnėmis. O plačios kelnės puikiai atrodys tiek su džemperiu ir sportiniais bateliais, tiek su švarkais ir aukštakulniais", – teigė J. Šatas.

Palaidinė + kelnės + bateliai = 150 eurų.

250 eurų


„Vyriško kirpimo švarkai ir šortai su kantu šį sezoną bus ypač aktualūs. Yra net keli būdai, kaip kardinaliai pakeisti šį įvaizdį. Pavyzdžiui, prie drabužių priderinus sportinius batelius (ypač šiemet populiarius „chunky sneakers“), sukursite jaunatvišką, stilingą įvaizdį. Priderinus prie ilgaaulių aukštakulnių, priduosite sau elegancijos.

Skrybėlė – ne pajūrio, kaip įprastai manoma, o stilingo miesto įvaizdžio atributas. Nepamirškite, kad skrybėlė puikiai tinka tiek prie suknelių, tiek prie griežtų kostiumėlių, tiek prie paprasto džinsų ir marškinėlių derinio", – kalbėjo stiliaus ekspertas.

Švarkas + šortai + skrybėlė = 250 eurų.

Įvaizdis, modelis



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)