Raudona spalva

Dauguma moterų bijo ryškių spalvų savo garderobe, bet tik ne Kate. Raudona yra viena iš mėgstamiausių kunigaikštienės spalvų. Raudonos spalvos drabužiais ji puošiasi ir kasdien, ir vykdama į renginius.

Meghan taip pat patinka ryškiai raudona spalva. Tik ji renkasi šiek tiek kitokius jos atspalvius – labiau tinkančius prie jos odos spalvos.

Meghan Markle

Įvairių stilių kostiumėliai

Moteriški kostiumėliai yra nesenstanti klasika, o karališkas statusas reikalauja išlaikyti klasikinį, tvarkingą stilių. Kate turi nemažai švarko ir kelnių bei švarko ir sijono kostiumėlių. Ji renkasi sijonus iki kelių, prie kurių derina figūrą pabrėžiančius prigludusius švarkus.

Atrodo, kad Meghan seka svainės pėdomis.

Meghan Markle

Prigludusi suknelė

Prigludusi, figūrą išryškinanti suknelė yra klasikinio stiliaus detalė, ir britės moterys tai puikiai žino. Tokia universali suknelė puikiai paslepia figūros trūkumus, pailgina siluetą ir suteikia įvaizdžiui moteriškumo. Kate dažnai vilki tokio tipo suknelę (dažniausiai neutralios spalvos) oficialiuose renginiuose.

Odos toną paryškinantys atspalviai

Kate Middleton dažnai dėvi mėlynos ar žydros spalvos drabužius – visi pastebėjo, kad šie atspalviai jai labai tinka.

Meghan labiau patinka neutralių spalvų paletė – rudi, dramblio kaulo ir smėliniai atspalviai.

Kate Middleton
Meghan Markle

Vienspalviai deriniai

Vienspalviai audiniai puikiai tinka ir paprasto kirpimo drabužiams, ir įmantresniems apdarams. Vienspalvis derinys neapsunkina įvaizdžio, visada atrodo elegantiškai ir rafinuotai.

Kate Middleton, Hamburgas 2017 m.

Aptemptos kelnės ir balti marškiniai

Balti susagstomi marškiniai nuo seno laikomi klasikine garderobo detale. Jei norite atrodyti stilingai ir paprastai, puikiausias derinys yra aptemptos kelnės ar džinsai ir vyriški marškiniai. Įvaizdį galite pabrėžti paprastais aksesuarais, o marškinius rinkitės žydros arba baltos spalvos.

Meghan Markle ir princas Harry

Balta spalva

Ar balta spalva storina? Visiškai ne! Šiuolaikinėje madoje baltos spalvos drabužiai tobulai tinka ne tik vakarui, bet ir kasdieniam stiliui. Jei norite, kad įvaizdis būtų įdomesnis, priderinkite vieną kontrastuojantį elementą.

Elegantiškas paltas

Paltas yra klasikinio gadrerobo elementas, ypač jis praverčia šaltesnio klimato kraštuose, tokiuose kaip ūkanotasis Albionas.

Meghan Markle (kairėje) ir Kate Middleton/ Vida Press nuotr. montažas

Gėlių raštai

Tradiciniais gėlių raštais marginta lengva suknelė yra dar vienas karališkųjų damų pamėgtas stiliaus akcentas. Tai paprasta, elegantiška ir stilinga. Beje, gėlių raštai tinka kone kiekvienam spalvų tipui.

Natūralaus atspalvio lūpų dažai

Kunigaikštienė Kate paprastai lūpas paryškina šviesiu lūpų blizgiu, natūralaus atspalvio lūpų dažais arba visai jų nedažo. Ji labiau linkusi makiažu išryškinti akis. Meghan taip pat dažniausiai lūpas dažo neutralių ar natūralių atspalvių dažais. Toks makiažas itin tinka einant į verslo susitikus dieną ir į oficialius reginius vakare.

Meghan Markle segi Dianos auskarus

Papildomai: paprastų prekės ženklų drabužiai kasdien

Kai galvojame apie karališkąjį įvaizdį, prieš akis iškyla tik išskirtiniai, prabangūs ir brangūs prekės ženklai. Ko gero taip ir yra, kai kalbame apie iškilmingus renginius, tačiau kasdien Kate Middleton rengiasi paprastų prekės ženklų drabužiais – tokių kaip „Topshop“ ar „Zara“.

Kate Middleton

Dėl tokio Kate paprastumo karališkosios šeimos gerbėjos gali ne tik dūsauti, besižavėdamos puikiu kunigaikštienės stiliumi, bet ir jį kopijuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)