Podiumus jau kurį laiką yra užtvindę kūno spalvos apdarai. Dizaineriai modelius puošia šampano ir tamsiai smėlinės spalvos deriniais.

Šią paletę 2019 m. pavasario-vasaros sezono kolekcijose pristatė tokie mados namai, kaip „Christian Dior“ ir „Louis Vuitton“, ją demonstravo ir garsenybės.

Vienas mados ekspertas pareiškė, kad ši spalva gali padėti sukurti prabangos įspūdį neištuštindama piniginės.

Garsenybių stilistas ir dizaineris Lucasas Armitage‘as įsitikinęs, kad kūno spalvos ir šampano tonai vizualiai visada atrodo elegantiškai ir prabangiai, net jei patys drabužiai ir nėra pasiūti pagal užsakymą, o pirkti greitos mados parduotuvėje.

Pasak jo, apsirengti kūno spalvos drabužiais nuo galvos iki kojų yra drąsus žingsnis, bet dėl tono šviesumo tai sukuria „turtingumo“ įspūdį.

„Iš esmės, demonstruojate pasauliui, kad neturite priežasčių dėvėti praktiškesnių tamsesnių spalvų darbužių, ant kurių taip greit nesimato purvo ir susidėvėjimo žymių.“

Dizaineris pridūrė: „Nešiojant šampano spalvos drabužius tenka imtis papildomų atsargumo priemonių, kai reikia juos nusirengti, be to, reikia saugotis, kad neapsilietumėte rytine kava ir pan.“

„Vis dėlto tinkamai dėvimi tokie drabužiai padeda sukurti nepriekaištingą įvaizdį. Džiugu, kad gatvėje galima pamatyti daug šampano ir kūno spalvos atspalvių, tai parodo, kad toks stilius tapo prieinamas visiems.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)