Rinkitės tinkamą kirpimą

Laivelio formos iškirptė praplečia pečius ir tokiu būdu subalansuoja juos su klubais. Tuomet jūsų figūra atrodo proporcingesnė. Tuo tarpu V formos iškirptė vizualiai lieknina masyvią viršutinę dalį.

Nešiokite reikiamus dryžius

Vertikalūs dryžiai priverčia žvilgsnį keliauti iš viršaus į apačią ir iš apačios į viršų, o ne horizontaliai. Taip sukuriama grakštaus silueto iliuzija.

Susiaučiama suknelė

Susiaučiama suknelė veikia panašiu principu, kaip ir vertikalūs dryžiai, tik dryžis čia vienas: tai kirpimo linija per vidurį, kuri vizualiai lieknina figūrą ir visuomet gražiai pabrėžia didelę krūtinę.

Avalynės spalva

Pėdkelnių spalvos avalynė visuomet vizualiai pailgins jūsų kojas, taigi vasarą atiduokite pirmenybę neutralių, odos atspalvių basutėms ir bateliams, o žiemą – tamsiai avalynei ir juodoms pėdkelnėms. Vienos spalvos kelnės ir avalynė sukuria vientisumo įspūdį, kuris taip pat pailgina kojas.

Nepamirškite diržo Diržas ne tik pabrėžia taliją, bet ir padeda pritaikyti drabužį būtent jūsų figūrai – taip kuriamas įspūdis, kad jis buvo pasiūtas būtent jums. Jei norite, kad diržas jus lieknintų, rinkitės ne siaurus, o vidutinio pločio tamsius diržus.

Monochromatinės spalvos

Tos pačios spalvos viršus ir apačia sukuria vieną vertikalią liniją, pailginančią jūsų siluetą. Kad nevirstumėte ryškia kolona, pasistenkite, kad per vidurį drabužiai būtų prigludę – tai gali būti prigludęs švarkas, kombinezonas su diržu ar panašiai.

Vietoje siaurų – platėjantys džinsai

Platėjantys džinsai neišeina iš mados. Tai taps puikia naujiena ne tik pavargusioms nuo ankštų džinsų, bet ir toms, kurios nori atrodyti aukštesnės ir lieknesnės. Platėjantys džinsai sukuria idealias lieknos figūros proporcijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)