Norintiems „prisijaukinti“ golfą arba kitaip megztinį aukštu kaklu, siūlome pradėti nuo juodo golfo, kuris yra vienas esminių bazinio garderobo elementų ir mūsų kasdienybėje galėtų būti išnaudojamas daug dažniau. Norime pasidalinti unikaliomis šio stilingo elemento savybėmis ir ypatumais bei paskatinti jį maksimaliai išnaudoti šaltojo sezono metu.

Universalumas. Tai kone vienintelis garderobo elementas, kuris derės su 99 proc. Jūsų spintoje jau esančių drabužių. Golfas atrodo puikiai derinant jį su kelnėmis, sijonais ar švarkais darbinėje aplinkoje, arba tiesiog su džinsais.

Išskirtinumas. Golfas nėra nuobodus, nes su juo galime sukurti daugybę subtilių ir stilingų derinių. Dažnai pamirštame, kad plonas golfas puikiai tinka dėvėti po suknelėmis ar sarafanais bei dideliais megztiniais.

Šiluma. Nepasigailėsite išsirinkę kašmyrinį arba merino vilnos golfą. Toks gaminys tikrai neleis sušalti ir galėsite drąsiai sluoksniuoti išnaudojant kitus stilingus viršutinius drabužius.

Visada madingas. Golfas yra tapęs klasikiniu elementu, kuris puikiai prisitaiko prie kitų drabužių ir tendencijų nebandydamas jų užgožti, o kaip tik jas pabrėžti.

Keli dalykai į kuriuos reikėtų atsižvelgti renkantis golfą:

1. Stambesnio sudėjimo žmonėms rekomenduojame rinktis storesnio audinio, bei ne visiškai aptempiantį modelį.

2. Turintiems trumpesnį kaklą – golfo kaklo aukštį irgi galima reguliuoti, vertėtų rinktis modelius, turinčius vidutinio aukščio kakliuką arba kiek platesnį, neaptemptą.

Dovilė Kavaliauskienė ir Marija Sadomskaja
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)