Daili palaidinė tikrai verta investicijų, nes pravers ne tik rudenį, bet ir žiemą, o derinama su kitais drabužiais padės sukurti vis kitokį įvaizdį. Tik kaip nepasiklysti tarp siūlomo asortimento ir iš visos gausybės išsirinkti tokią, kuri tiktų būtent jums?

Nenorint suklysti, visada pravartu susipažinti su laiko patvirtintomis iškirpčių pasirinkimo taisyklėmis, o tada nedvejojant išsirinkti savo kūno tipą atitinkantį variantą, rašoma svetainėje whowhatwear.co.uk.

V formos iškirptė

V formos iškirptė puikiai tinka pilnesnio biusto savininkėms. Jei norite pabrėžti liemenį, rinkitės po krūtine suimtą palaidinę. Toks variantas puikiai tiks ir mažesnę krūtinę turinčioms moterims. O jei pasirinksite laisvesnį modelį, pikantiškumo suteiks vis pasirodančios po juo dėvimos braletės juostelės.

Aukšta apykaklė

Storokas megztinis aukšta apykakle tikrai neatrodys gremėzdiškai, jei bus ne ilgesnis kaip iki juosmens. Prie jo ypač puikiai tiks džinsai paaukštinta talija ir patogūs įspiriami bateliai.

Apvali iškirptė

Šio tipo iškirptę galima nedvejojant pavadinti amerikietiška klasika, mat ji išpopuliarėjo pasirodžius medvilniniams trumparankoviams marškinėliams, mūsų laikus pasiekusiems iš šeštojo praeito amžiaus dešimtmečio. Apvali iškirptė tinka kone visiems. Ji puikiai dera prie ryškaus sijono ir žaismingų aksesuarų. Drabužis su negilia apvalia iškirpte turėtų būti gana prigludęs prie kūno, o jei norite pabrėžti taliją ir atrodyti ypač seksualiai, marškinėlius galite susikišti į sijoną arba kelnes.

Širdelės formos iškirptė

Širdelės formos iškirptės ypač populiarios tapo penktajame ir šeštajame praeito amžiaus dešimtmečiuose. Šio tipo iškirptė laikoma labiausiai gundančia, mat yra ganėtinai atvira. Jei palaidinė tokia iškirpte bus išmarginta žaismingais raštais, atrodysite nepretenzingai ir šiuolaikiškai. Tikrai neprašausite mūvėdamos prie jos kelnes arba sijoną paaukštintu liemeniu.

Laivelio formos iškirptė

Tokių Holivudo ikonų kaip Audrey Hepburn ir Brigitte Bardot šeštajame praeito amžiaus dešimtmetyje išpopuliarinta laivelio formos iškirptė bet kuriam drabužiui suteikia ypatingo žavesio ir elegancijos. Su ja pečiai atrodo trapesni, o kaklas – ilgesnis. Be to, nepamirškite, kad šio tipo iškirptę ypač mėgsta Didžiosios Britanijos princo Harry sutuoktinė Meghan Markle.

Meghan Markle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją