– Ką verta įsigyti šį sezoną, kad jaustumėtės ir madingai, ir stilingai?

– Pirmiausia įsigyti reikia tai, ką jaučia tavo širdis, kad ir kokios butų tendencijos bei mados. O, kaip žinome, jos pastoviai keičiasi ir grįžta.

Antras svarbus dalykas yra, prie kiek derinių tu tai panaudosi. Na, o tada jau galima žiūrėti – raštai, lateksas, kuris šiuo metu dabar yra vienas iš populiariausių. Taip pat šį sezoną viena pagrindinių tendencijų – langeliai, tad verta įsigyti bent vieną tokią suknelę. Ir – raštuoti audiniai – gyvatė, zebras, leopardas.

O suknelė yra nesibaigianti tendencija, kurią gali priderinti tiek sportinių batelių, tiek prie kaubojiškų batų.

Čiupkite spalvas, visi juodų drabužių ir taip turime, o spalvų reikia, tad pabandykite prisivilioti ir jas.

Šį sezoną prie visų drabužių derinių karaliauja ir minimalistiniai aksesuarai.

Viktorija Šaulytė

– Liemenėlių mada, kokia ji?

Bet kalbant apie tas pačias liemenėles, noriu pridurti, kad anksčiau visą laiką sakydavau – kam reikia rodyti tas liemenėles, juk tai yra apatinis trikotažas ir jis turi būti po drabužiais, ir tegul ten lieka. Tačiau, kai dabar atsirado tiek daug gražių bralečių, tų pačių apatinių su nertinukais, man atrodo, kad kartais verta merginoms parodyti ir tą petnešėlę, nertinuką.

Braletė

– Ar padoru po drabužiais nesegėti liemenėlės?

– Mano nuomone, nėra tokio žodžio nepadoru. Tai kiekvieno žmogaus galvoje susikurtas padoru arba nepadoru. Būkite drąsios – būkite be liemenėlės. Iš tiesų, čia mano mėgstamiausias dalykas – būti be jos. Ir tai nebus kažkoks nusižengimas. Tai kiekvieno galvoje susikurtas nusistatymas. Jeigu jums gerai – tai pirmyn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)