Darbui tinkama rankinė

Kasdien eiti į biurą geriausia su tokia rankine, kurioje telpa visi būtiniausi daiktai, tokie kaip raktai, mobilusis telefonas ir kt., tačiau iš išvaizdos ji galėtų tikti ir laisvalaikio pramogai, kitaip sakant, tikrai nebūtų tokia, kuriai reikėtų atskiros baro kėdės.

Akinių nuo saulės tendencijos

Prašmatni delninė

Prabanga dvelkiantis žavingas rankinukas tikrai pravers einant į vestuves arba iškilmingą vakarienę, kai kvietimuose nurodytas aprangos kodas.

Niujorko gyventojų stilius

Griežtokų formų kasdienis krepšys

Tomis dienomis, kai po darbo dar laukia pilateso treniruotė, o vėliau nusimato apsipirkimas, labiausiai pravers griežtokų formų, tvirtas krepšys: jis neatrodys sudribęs, kad ir kiek daiktų tektų sutalpinti.

Kad ir kaip mėgstate raštuotus medžiaginius krepšius, sulaukusios 40-ies turėtumėte pamąstyti ir apie tokį, kuris padėtų sukurti amžių atitinkantį įvaizdį.

„Marni“ 2018-ųjų pavasaris-vasara

Laikui nepavaldi investicija

Tokių prekių ženklų kaip „Chanel“, „Hermes“ ir „Gucci“ gaminius laisvai galima prilyginti laikui nepavaldžioms relikvijoms. Svarbu ir tai, kad klasikinė rankinė su amžiumi įgyja vis didesnę vertę, todėl be vargo keliaus iš kartos į kartą.

Atminkite, kad visada geriau rinktis tokią, kuri būtų natūralių atspalvių: taip apsidrausite, kad daiktas niekada neišeis iš mados.

Rankinukas su trumpa rankena

Šis moteriškumą pabrėžiantis aksesuaras dabar tikrai ant bangos. Tiek su viena, tiek su dviem rankenomis jis tiesiog pulsuoja elegancija.

Balti marškiniai
Londono mados savaitės gatvės stilius

Klasikinis per petį permetamas variantas

Įstrižai per petį permetamą rankinuką galima drąsiai pavadinti patogiausiu variantu. Jis ypač tiks toms, kurioms dažnai reikia laisvų rankų.

Skandinaviškas gatvės stilius

Dailus lagaminas

Jei vis dar tampote su savimi prieš gerą dešimtmetį įsigytą kuprinės tipo lagaminą, pats metas suskubti atsinaujinti. Kokybiškas lagaminas, aišku, pareikalaus investicijų, tačiau viską atpirks jūsų įvaizdis per atostogas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)