Juodų džinsu tendencija šiemet išgyvena atgimimą, todėl gamintojai pasiūlė naujo tipo audinių, paskatinusių mus pakeisti požiūrį į šį klasikinį garderobo komponentą ir derinti jį kuriant anksčiau nebandytus ansamblius. Ypač didelę silpnybę juodiems džinsams, matyt, jaučia prancūzės, nors jiems, kaip teko pastebėti, neabejingos ir kitų šalių moterys.

Toliau pateikta keletas patarimų iš svetainės whowhatwear.co.uk, galbūt suteiksiančių įkvėpimo juodų džinsų tema.

1. Jei jums priimtini klasikiniai, niekada nesenstantys deriniai, juodus prigludusius džinsus mūvėkite prie juodo švarko. Taip pat rinkitės marškinėlius – jie turi būti tarsi nerūpestingai sukišti į džinsus. Išbaigtumo įvaizdžiui suteiks aulinukai.

2. Nepamirškite, kad geriausia kartais rinktis paprastumą. Lakoniškas padidinto silueto drabužių ansamblis gali atrodyti net labai rafinuotai, tad drąsiai rinkitės cigaretės formos juodus džinsus ir oversize marškinius ar marškinėlius.

Paryžiaus aukštosios mados savaitės gatvės stilius
Džinsai ir marškinėliai

3. Griežtą juodų džinsų kuriamą įspūdį kartais švelnina su išmone parinkti aksesuarai. Tai gali būti rudos spalvos odinis diržas, balti bateliai ir natūralių atspalvių rankinė.

4. Kad įvaizdis padvelktų bohema, prie juodų džinsų vilkitės dailią nėriniuotą palaidinę, o kaip apavą rinkitės žemakulnius batelius.

5. Jei kraustotės iš proto dėl atbrizgusių džinsų kraštų, žinokite, kad jie puikiai dera su trumpa sportine striuke, ant kurios gali būti ir koks nors logotipas, ir retro stiliaus akiniais nuo saulės. Šis nesudėtingai sukuriamas amplua ypač tinka savaitgaliui.

6. Prancūzų mados stilistės dažnai nevengia odinio švarko, juodų džinsų ir batelių vidutinio aukščio pakulne derinio. Tokie drabužiai, nors ir asocijuojasi su baikerių stiliumi, bet tuo pačiu metu atrodo elegantiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)