Šiemet ryškiausia ir daugiausia simpatijų jau spėjusi sulaukti kryptis – gyvūnų raštai. Šį rudenį bus madingi visi raštai, kuriuos žinote: gyvatės, leopardo, tigro, zebro ir kiti. Gyvūno kailio piešiniai aprangoje gali užimti vietą ir kaip nedidelis akcentas ar subtili detalė, ir kaip pagrindinė derinio dalis.

Nebijokite jų maišyti kartu – tai suteiks netgi daugiau maištautojiškų bruožų jūsų rudeninei aprangai ir sulaužys nusistovėjusį neutralių tonų rudeninės aprangos stereotipą. Atšalus orams likite stilingos – tokiu metu lengviausia žaisti tekstūromis. Štai besirinkdamos gyvūnų raštus, nebijokite eksperimentuoti su spalvomis – jas rinkitės nuo natūralių gyvūno kailio iki neoninių tonų.

Amal Clooney

Taip pat rudenį vertėtų iš spintos išsitraukti viską, ką turite odinio. Ši tendencija vis išeina ir sugrįžta, tačiau šį sezoną ji atėjo ir tapo viena iš didžiausių rudens topų. Nešiokite tikros ar dirbtinės odos rūbus. Rinkitės įvairių ilgių sukneles, geriausia – susegamas arba turinčias masyvių detalių priekyje, prie pečių.

Nevenkite nešioti odinių kelnių – geriausia, jei jų kirpimas bus tiesus ar net platus – tokiu būdu išvengsite vulgarumo ir pataikysite tiesiai į dešimtuką. Be to, nebijokite skirtingų odos tonų derinti tarpusavyje – tai praturtins rudeninę aprangą subtiliu žaismingumu.

Odinis švarkelis

Ruduo stileivas pasitiks šiek tiek nukrypęs nuo klasikinių kirpimų. Į madą neilgam vėl užsuko „poncho“ apsiaustai, tačiau šį sezoną jie privalės būti pritaikyti prie tam tikrų tekstūros ar spalvų tendencijų. Šįkart venkite raštuotų „poncho“, verčiau rinkitės vienspalvius vilnonius arba odinius apsiaustus, kurie ne tik sulaikys šilumą, bet ir leis sluoksniuoti. Tai – vienas patogiausių medžiagų sluoksniavimo įrankių, mat leidžia pilnai atidengti apačioje esančius rūbus neapsinuoginant.

Ruošiantis į rudens ar žiemos vakarėlį gausite progą sužibėti. Vilkitės itin ryškius, žibančius rūbus, kurie kreips akį ir nereikalaus pernelyg didelio dėmesio derinant. Šį rudenį itin madinga blizgančiais skrituliais ar stačiakampiais dengta suknelė. Jos forma ar kirpimas neturi tokios didelės reikšmės, tačiau veidrodinį efektą kuriantys blizgučiai gali išgelbėti jūsų šventę. Tinkamiausia jų spalva – sidabrinė, kuri leis išvengti neskoningai atrodančios ekstravagancijos.

Kalbant apie aksesuarus, iš spintų traukite diržus. Juos nešiokite su bene viskuo, kas madinga šį rudenį. Nepriekaištingai atrodysite suknelės ar lietpalčio juosmenį perjuosę diržu. Jo spalva nebūtinai turi derintis su pačiu pagrindiniu derinio atspalviu – tai praturtins aprangą ir taps netikėta stiliaus detale.

Pavasario tendencijos
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)