Gyvūnų raštai

Leopardai, gepardai ir zebrai: mus šaukia gamta ir į šį šauksmą galite atsiliepti raštuotu midi sijonu ir batais su auliukais. Prie tokio sijono derinkite neutralių spalvų bazinę palaidinę.

Kelios grandinėlės su pakabukais

Šį rudenį reikės sluoksniuoti skirtingo ilgio kaklo papuošalus – tik stenkitės, kad jie būtų iš to paties metalo (pavyzdžiui, visi auksiniai ar sidabriniai).

Džinsiniai sijonai

Šiuo atveju nekalbame apie mini sijonus, kuriems 2002 metais nepritarė jūsų mama. Šį rudenį ieškokite ilgesnių džinsinių sijonų aukštu juosmeniu, kurie būtų papildyti sagomis ar surišimais.

Rankinės su karoliukais

Nors jos gali priminti tuos laikus, kai žaidėte su Barbėmis ar „Perler“ karoliukais, tokios smagios rankinės atrodo neįtikėtinai elegantiškai. Pagalvokite apie jas kaip apie linksmą alternatyvą delninukėms, kai reikės neštis kažką mažo.

Degintas apelsinas

Šis terakotos atspalvis iš karto atgyvina net šviesiausią ar blyškiausią odą ir sukuria įspūdį, kad vis dar vaikščiojate su atostogų įdegiu.

Batikos raštai

Kad neatrodytumėt taip, tarsi būtumėt ką tik išvykusi iš vasaros stovyklos, rinkitės raštus, kurie yra sudaryti tik iš dviejų ar trijų tos pačios spalvų šeimos tonų. Tuomet derinkite juos su tokiais drabužiais kaip metalo spalvos midi sijonas ar itin moteriški aukštakulniai.

Nuotr. Vida Press
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)