Caroline gali pasidalyti itin įkvepiančiomis mintimis apie tai, kaip ji išplėtojo savo aprangos principus. Kad išryškintume jos perspektyvą, whowhatwear.co.uk atrinko kelias Caroline citatas iš jos pastarųjų metų pasisakymų. Kiekviena iš jų atspindi tai, dėl ko ji yra tokia populiari bevardėje madų minioje.

„Nebūtina savo spintai švaistyti dešimtmečio vertės atlyginimą ar visą laiką nešioti dizainerių kurtus drabužius. Viskas, ko jums reikia, yra vienas išskirtinis drabužis: tas, kurį apsivilksite, kai jums reikės jaustis stipriai“.

„Po penkių minučių kalbos apie madą tampa nuobodžios, tačiau stilius yra kai kas daugiau. Kalbėti apie stilių galiu valandų valandomis. Stilius yra viskas: kultūra, jūsų asmenybė ir tai, ką darote – štai kas sudaro stilių. (Stilius) yra tai, kas jūs esate, ir kaip norite, kad jus suvoktų kiti“.

„Paryžietė niekada pernelyg daug neparodys. Kai reikia atskleisti save, ji laikosi vienos auksinės taisyklės: mažiau neabejotinai yra daugiau“.

„Šiais laikais mes trokštame atrodyti taip, tarsi nedėtume pastangų – tačiau tam, kad taip atrodytume, reikia pastangų! Taigi mes rezgame istoriją – kuriame iliuziją, kad tai nekainavo jokių pastangų“.

„Smokingo stiliaus švarkas, džinsai ir balti marškinėliai yra tie drabužiai, kuriuos privalo turėti kiekviena moteris“.

„Kad ir kaip nuspręsite pristatyti save pasauliui, svarbiausia, kad atrodytumėt savimi. Tai mano lūpomis sako paryžietė“.

„Mes (paryžietės – aut. past) nesame tokios tobulos, bet tai nieko bloga. Prancūzijoje mes tarsi esame atsisakę tobulybės ir tai kitiems žmonėms yra įdomu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)