„Džinsas jau daugelį metų man yra viena mėgstamiausių medžiagų. Turiu „kalną” džinsų ir turbūt dar didesnę kolekciją džinsinių švarkelių. Tai vienintelis rūbas, kuris neišeina iš mados ir gali gyventi spintoje metų metus.

Dabar pradėjau eksperimentuoti ir ieškoti įdomesnių džinsinių drabužių, tad šis švarkelis buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Visuomet noriu paskatinti žmones eksperimentuoti, duoti jiems stiliaus idėjų, tad dalinuosi patarimais ir nuotraukomis, kaip derinti vieną universaliausių daiktų drabužinėje – džinsinį švarkelį”, – pataria Gabrielė.

Tinklaraštininkė sako, kad universalūs, tačiau gerai apgalvoti ir stilingi daiktai spintoje padeda eksperimentuoti.

1. Miesto moteris, pasirinkusi klasiką. Tai derinys, kurį sudaro minimalistiniai aukštakulniai bei baltos spalvos viršutinė ir apatinė dalis. Niekada nesuklysite dėvėdamos baltos spalvos drabužius su džinsiniais gaminiais - tai visuomet puiki kombinacija, itin populiari ant įvairių mados namų podiumų.

„Pasirinkau juodos spalvos rankinę, bet tokiam deriniui tiktų ir spalvota. Nebijokite priderinti ir tokios pačios spalvos džinsų, kaip ir švarkelis. Rudenį vienspalvio kostiumėlio įvaizdis bus itin madingas” – pataria Gabrielė.

Gabrielė Gzimailaitė

2. Įvaizdis kasdienai. „Užsidėjau džemperį ir džinsinį švarką, nusegusi prisegamą kailiuką bei priderinau baltos spalvos kedus. Mėgstu ilgus džemperius, kuriuos galiu dėvėti ir kaip sukneles. Toks įvaizdis puikiai tinka savaitgaliams, kai norisi neįdėti daug pastangų, bet vilkėti gražius ir patogius drabužius. Tik atkreipkite dėmesį rinkdamosi džemperius – nepasirinkite jų pernelyg trumpų, nes jausitės tikrai nepatogiai“ – antrą savo įvaizdį apibūdina tinklaraštininkė.

Gabrielė Gzimailaitė

3. Spalvų žaismas. Rožinės spalvos kelnės, balti sportbačiai ir džinsinis švarkas, šį kartą derinamas su prisegamu kailiu. Rausva spalva šalia mėlyno džinso – darni kombinacija, tik atkreipkite dėmesį, kad šviesiai rausva – nėra klasikinė spalva, todėl kitą sezoną ji gali būti nebe tokia madinga.

Gabrielė Gzimailaitė

4. Pasimatymas. Tai įvaizdis, kai nesinori persistengti, bet reikia atrodyti fantastiškai. Tokiu atveju, baltos spalvos derinys – ideali opcija. Trumpas klostuotas sijonas, baltos spalvos marškinėliai bei švarkelis su kailiu sukuria moterišką įvaizdį, kuris pagyvintas džinsiniu švarkeliu, tampa žaismingesnis. Jeigu renkatės trumpesnį sijoną ar palaidinę, pasistenkite atvirumą kompensuoti kažkur kitur – todėl pridengti pečius su švarkeliu – tinkamas sprendimas.

Gabrielė Gzimailaitė

5. Mados diktatorė. Mėlynos spalvos švarkelis, derinamas su madingu, žemiau kelių ilgio, sijonu – visiškas mados tendencijų „topas“. O ir derinti tokias spalvas, kaip balta, juoda, mėlyna – nepaprastai lengva. Sijoną galite rinktis ir spalvotą, jei siekiate įsimintinesnio įvaizdžio.

Gabrielė Gzimailaitė

6. Derinys karštai dienai. Nepretenzingos spalvos – balta ir melsva džinso spalva gali daryti stebuklus – tereikia pasirinkti tarpusavyje derančius drabužius. Jei suknelė aptempta – būtinai rinkitės laisvą, „oversized“ švarkelį ar megztinį. Jei renkatės plazdenančią, laisvą suknelę kartu su švarkeliu – nepersistenkite ir dėvėkite žemakulnius batus, o rankinę rinkitės didelę, kuriančią bohemiškesnį įvaizdį.

Gabrielė Gzimailaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)