Nebijokite spalvų

A. Clooney pareigos labai svarbios, darbe ji turi atrodyti respektabiliai, tačiau tai nereiškia, kad negalima rengtis spalvotų ar raštuotų drabužių. Tad pasinaudokite advokatės pavyzdžiu ir suteikite savo dalykiniams drabužiams šiek tiek spalvų. Pavyzdžiui, įsigykite kelias spalvotas sukneles.

Amal Clooney

Ilgoms dienoms geriausiai tinka bateliai storu kulnu

A. Clooney retai išvysite be aukštakulnių, tačiau ji žino, kokie patogiausi ir praktiškiausi, jeigu tenka visą dieną būti ant kojų. Tad rinkitės batelius stačiakampio formos kulnais arba žemais smailais kulniukais.

Amal Clooney

Plisuotas sijonas – tobulas pasirinkimas

Nesvarbu, žiema ar vasara, plisuotas sijonas visada suteiks jūsų įvaizdžiui nenugalimos elegancijos. Tai vienas geriausių pasirinkimų jūsų dalykiniam stiliui, mat toks drabužis yra amžinai madingas.

Amal Clooney

Trumpi švarkeliai – neįtikėtinai gražu

Nors A. Clooney apdovanota stulbinama figūra, kuri nedarytų gėdos net supermodeliui, tačiau aukštaliemenės kelnės ir trumpas švarkelis sukuria iliuziją, kad jūsų kojos ilgesnės, nei yra iš tikrųjų.

Į darbą tinka ir paprasti marškinėliai

Net nepagalvotum, kad kasdieniai sportiniai marškinėliai tinkami eiti į biurą, tačiau žmogaus teisių ekspertė yra gyvas pavyzdys, kad tinkamai priderinti prie įvaizdžio, jie atrodo ne prasčiau (ir ne mažiau elegantiškai), nei susagstoma palaidinė.

Amal Clooney
Amal Clooney

Nevenkite tobulų derinių

Jeigu norite, kad drabužiai atrodytų brangiai ir suderinti tarpusavyje, renkitės nuo galvos iki kojų viena spalva. Tai dar viena A. Clooney pamoka. Suderinta suknelė ir paltas, neišskiriant aksesuarų, sukuria iki tobulumo nugludintą ansamblį.

Amal Clooney

Rinkitės ryškią spalvą, kaip akcentą

Net jeigu nesate tokia drąsi kaip A. Clooney, kalbant apie spalvas jūsų garderobe, kartais pakanka vienos spalvingos detalės, kad drabužių ansamblis suskambėtų. Raudona kokarda šiai monochromatinei „Gucci“ suknelei suteikia pastangų nereikalaujantį išbaigtumą. Tą patį padarytų ryški rankinė ar tokie patys bateliai.

Amal Clooney

Negailėkite pinigų didelei odinei rankinei

A. Clooney turi daugybę odinių rankinių, tarp kurių yra visokiausių spalvų variantų. Tačiau svarbiausia, kad visos jos pakankamai didelės, kad tiktų darbui, tačiau vis dar atrodančios elegantiškai. Jeigu norite, kad jūsų ansamblis atrodytų brangiai, tačiau į darbą reikia pasiimti nemažai daiktų, venkite nedidelės rankinės, prie kurios teks pasiimti papildomą maišelį – odinė didelė rankinė visuomet atrodo kur kas elegantiškiau.

Išbandykite siuvimą

Nėra žmogaus, kuris neatrodytų gerai vilkėdamas specialiai jam pasiūtą kelnių kostiumą. Toks ansamblis atrodo tiesiog tobulai – tai klasika, verčianti praeivius atsisukti.

Amal Clooney
Amal Clooney

Netingėkite pasidarbuoti plaukų džiovintuvu

Nors ši taisyklė tikrai galioja ne vien jos dalykiniam įvaizdžiui, A. Clooney skiriamuoju ženklu tapusios garbanos užtikrina, kad ši moteris visuomet atrodo tiesiog puikiai. Imkite iš jos pavyzdį ir išdžiovinkite plaukus džiovintuvu. Niekada nepasigailėsite.

Amal Clooney
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)