Jeigu esate smulkutė, pabandykite kulotes aukštu liemeniu

Neaukštos merginos puikiai žino, kad didelis medžiagos kiekis gali jas tiesiog praryti. Todėl rinkitės kulotes aukštu liemeniu, idealus variantas – kojas ilginančiais dryželiais. Dar puikiau žiūrėsis kuločių ir palaidinės derinys.

Jeigu esate putlesnių sėdmenų savininkė, pabandykite tulpės formos kelnes

Svarbiausia – pusiausvyra. Visai nereikia slėpti savo sėdmenų ir jaustis su drabužiais taip, tarsi būtumėt po staltiese. Tulpės formos siluetas išryškins jūsų linkius, neatidengdamas per daug kūno.

Jeigu esate plačių klubų savininkė, išbandykite griežtas jūreivio kelnes

Nerimaujate, kad dėl kelnių klosčių atrodysite dar platesnių klubų nei esate? Tokiu atveju rinkitės „chino“ stiliaus medvilnines kelnes, kurios aptemptos ties klubais ir turi A formos siluetą.

Jeigu neturite ryškaus liemens, pabandykite kulotes su diržu

Jeigu jums nebūdinga smėlio laikrodžio figūra, rinkitės kelnes su paryškintu juosmeniu ir subtiliomis klostėmis, kurios sukurs daugiau linkių.

Tinklinės pėdkelnės

Jeigu esate aukšta, pabandykite kelnes su skeltukais šonuose

Esate tiesiog laimės kūdikis: jums tinka bet kuris šių madingų kelnių variantas, tačiau labiausiai – kulotės iki žemės su gundančiais skeltukais šonuose.

Olivia Palermo
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)