Trys žemaūgės stilingos moterys – Courtney Trop, Lucy Williams ir Aimee Song – pateikė patarimų, kaip rengtis mažaūgėms, kad gražiai atrodytumėte. Kiekviena iš šių moterų turi išskirtinį savo stilių, bet visos trys vieningai sutaria, kad mažaūgėms reikėtų vengti per daug sluoksnių.

7 stiliaus patarimai mažaūgėms:

1. Pabrėžkite liemenį. Laisvesnius drabužius perjuoskite diržu per liemenį. Ši gudrybė vizualiai pailgina kojas, taigi jūs atrodote aukštesnė.

2. Nešiokite trumpus sijonus ir smailianosius batelius. Trumpas sijonas neslepia kojų, o smailianosiai visada traukia į save žvilgsnius.

3. Džinsai aukštesniu liemeniu, iki kauliukų. Jei apsivilksite džinsus aukštesniu liemeniu, apgludusius ir nedengiančius kulkšnių, tikrai susidarys įspūdis, kad esate aukštesnė.

4. Nešiokite kelnes aukštu liemeniu. Tokios kelnės – tiesiog būtinas garderobo elementas mažo ūgio moteriai. Velveto kelnės, lininės, siauros, platėjančios – visos kelnės aukštu liemeniu vizualiai ilgina kojas ir pabrėžia liemenį.

5. Neškite pataisyti kostiumėlius. Nors kostiumų švarkai jums dažniausiai būna per platūs, o kelnės per ilgos, nenusiminkite – neškite juos pataisyti pas siuvėją.

6. Jei abejojate, rinkitės juodą spalvą. Juodi bateliai ir juodos kelnės ilgina kojas, taigi atrodysite aukštesnė.

7. Galite rinktis didesnio dydžio drabužius, tik venkite sluoksniavimo. Mažaūgės žino vieną dalyką – keli sluoksniai nėra jūsų bičiuliai, apsivilkus kelis drabužius vieną ant kito, smulki figūrėlė pasislepia po drabužių krūva. Jei patinka didesnių drabužių mada, apsivilkite didesnio dydžio švarkelį ant siauro sijono ar apgludusio suknelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)